Sorting by

×

Kényszerességek horoszkópja – Te mivel mész “agyra”?

Szinte mindennek és az ellenkezőjének is lehet mániákusan hódolni és baromi nehéz “lejönni a szerről”! Hiába szólnak vérmérsékletük szerint a szerettek, amíg az alany nem ismeri fel, hogy ez már tényleg “pöttyet sok”, addig esély sincs a változásra. Tudd meg, hogy a horoszkóp szerint mi az egyes csillagjegyeknek a megszállottsága, hiszen ez nagy segítségedre lehet akár az emberekkel való kapcsolatrendszered kialakításában.

Kos

Állandóan időkrízissel küzdesz, az a rögeszméd, hogy soha nincs időd semmire, éppen ezért próbálsz például az alvásidőn spórolni. Nagyon tud bosszantani, ha valaki rabolja az idődet, vagy ha felesleges dolgokat kell csinálj. Teljes mértékben hiszel abban a mondásban, hogy az idő, pénz.

… pénteken pedig….

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírből állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Bika

Az anyagi javak számodra a legfontosabbak a világon. Figyelmed állandóan a pénz körül forog, ismerőseid néha már-már kapzsinak tartanak. Hajlandó vagy túlórázni, és minden munkát bevállalsz azért, hogy egy kis pénzhez juthass. Kényszeres ellenőrzésmániád van, úgy gondolod, hogy a világ csak akkor forog, ha előbb mindent jóváhagytál.

… pénteken pedig….

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelőtlenségé miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítő kezet is nyújt, később mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Ikrek

Állandóan az embereket kritizálod, és hajlamos vagy a felcímkézésre. Ha valaki nem éri el a szerinted megfelelő szellemi mércét, akkor gúnyt űzöl belőle. Messzire kerülöd azok társaságát, akik alacsonyabb szinten vannak, mint te. Sokan nagyképűnek és lenézőnek tartanak.

… pénteken pedig….

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenőrizetlenné válhatott az utóbbi időben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelős pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetőségekről van szó!

Rák

A múlt eseményeinek függőségében élsz, állandóan a már megtörtént dolgokról beszélsz, de arra is hajlamos vagy, hogy puszta nosztalgiából emléktárgyakat gyűjtögess. Nem veszed észre az idő múlását, ezért hajlamos vagy arra, hogy a múltban megtörtént dolgokat mindig felhánytorgasd a párodnak. A múlthoz való ragaszkodás a pozitív események szintjén is megnyilvánul.

… pénteken pedig….

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet előtérbe. Talán itt a legfőbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késő!

<<< Olvasnál még? >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.