A kerítés dicsérete – kormány! – ezt is lehet jól csinálni

Az Orbán-kormánynak sikerült elérnie, hogy az amúgy nem sok érzelmet kiváltó dolgok is szitokszóvá váltak az ország egyik felének tudatában, míg a többiek piadesztálra emelték. Ilyen többek között a kerítés, „mint olyan”.

Egy kerítés, ami egyszerűen az, ami. De még, hogy!

Az üllői Vargha Gyula Városi Könyvtár lelkes csapata olyat talált ki, amiről az egész ország példát vehet. Ha nem is kolbászból, de a lélek kulináris étvágyát felkeltő könyvgerincekből építették fel a könyvtárnak helyet adó épület kerítését.

A közösségi oldaluk ( https://www.facebook.com/ullokonyvtar/?ref=br_rs ) információja szerint változatos olvasmányokat, színes programokat, sokrétű tájékoztatást, barátságos hangulatot kínálnak családias környezetben az üllői Vargha Gyula Könyvtárban, mely 2004-ben vette fel Vargha Gyula költő, műfordító, akadémikus nevét, aki korábban a településen élt.

Az intézmény 30 ezer körüli dokumentumával és sokrétű szolgáltatásával népszerű a helyiek körében, s a jövőben talán még inkább az lesz egyedi kerítésével, ami egészen különlegesnek számít az országban. Csak gratulálni lehet az ötlethez!

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük