A bűnsegéd neve Polt Péter?

Ha nem lenne tragikus akár röhejes is lehetne, hogy s rendőrség és az ügyészség egy piti tolvajnak falaz, csak azért, mert jó Fideszes.

Az enyveskezű tanár esete a szervilis ügyészséggel

A belvárosi önkormányzat jogi bizottságának egyik tagja lenyúlta azt a pénzt, amit az iskolájának diákjai a kirándulásra gyűjtöttek. A szülők természetesen feljelentették Király tanár urat, ám az a rendőrség megtagadta a nyomozást, mondván addig coki amíg a szülők nem végzik el az ő munkájukat, azaz nem nyomozzák ki, hogy a tanár elvtárs mire költötte el a lét, mert ha csak levette a számláról és haza vitte a pénzt akkor minden ok. „Margit nooooooooormális!!!!!!!!!!”

A dolog külön pikantériája, hogy a szintén fidesznyik főügyész Polt Péter is ebben az iskolában volt nebuló, neve ma is ott virít az, akikre büszkék vagyunk táblán.

Az együtt párt elnöke levelet írt a legfőbbügyésznek, amit az alábbiakban betűhíven közlünk.

Mit tanácsol főügyész Úr?

Tisztelt Polt Péter legfőbbügyész úr!

Mint azt a HVG cikkéből megtudhattuk, megszüntette a rendőrség a nyomozást az Ön egykori általános iskolájában rajtakapott fideszes tanár ügyében. Ez a tanár, nevezett Király András pénzt vett el a diákok által gyűjtött összegből.

A rendőrség arra hivatkozik, hogy nem nyomoznak, mert “csak hazavitte”, és egy részét vissza is adta. Ugyanakkor még nagyságrendlieg 420 ezer forint hiányzik a gyerekek pénzéből.

Bízom benne, hogy legfőbb ügyészként is tesz lépéseket az ügyben, és elrendeli a nyomozást – immáron nem csak az alap ügyben, hanem abban is, hogy miért szüntette meg a rendőrség egy olyan ügyben a nyomozást, amiben gyerekeket ért kár.

Ugyanakkor az is kérdés, hogy mit tanácsol a diákoknak, akiket kár ért, hogy mit tegyenek, ha nem nyomoz a rendőrség az eltűnt pénzük után.

Ön a legfőbb ügyész, Ön is ott volt diák, Önre büszke az iskola, számítanak az Ön tanácsára.

Várom válaszát, üdvözlettel,

Juhász Péter

A levélre válasz nem érkezett, a kormánypárti média pedig jó szokásához híven igyekszik elhallgatni az ügyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük