Két csillagjegy, melynek szülöttei könyörtelen és veszélyes emberek. Így viselkedj velük!

Ha a csillagok hatással vannak az ember sorsára, akkor a jellemére még inkább. Mindegyikünknek van egy uralkodó bolygója, ami gyakran közvetlenül befolyásolja az agressziós szintet!

Most olyan emberekről fogsz olvasni, akik másoknál bosszúállóbbnak és könyörtelenebbnek mutatkoznak

Ők nem a rossz csillagjegyekhez tartozók, hanem olyan személyek, akik különös figyelmet követelnek! Velük mindig körültekintőbbnek és óvatosabbnak kell lenni. Néhány ismerősömre ráismertem ebben a jellemzésben és most már értem, hogy korábban a velük fennálló kapcsolatom alatt milyen hibákat is követtem el. Néha nagyobb türelmet kell tanúsítani a mások hibáival szemben és ezáltal neked lesz jobb!

1. Gonosz, erős, határozott!

Az, aki gyakorlatilag képes mindent magában tartani és ha már nem bírja, akkor…

A szenvedélyes Skorpió rendkívül erősen mutatja ki érzéseit, a negatívumokat is beleértve. A heves indulatkitörés után általában lenyugszik.

Mars – a Skorpió uralkodó bolygója, mely hatalmas energiával látja el ezt a csillagjegyet. Ezért a szadizmus és könyörületlenség határtalan lehet ezeknél az embereknél! A Skorpiónak közvetlenül soha ne mondj ellent, mindig legyél taktikus és kedves. Ha azt látod, hogy a beszélgető partnerednek vérbe forog a szeme, a beszélgetést próbáld meg a lehető leghamarabb abbahagyni.

Nem éri meg provokálni ezt a csillagjegyűt, a Skorpió soha nem felejt és nem bocsájt meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük