Kifút Kolos, a hétköznapi szuperhős - Városi Kurír

Sorting by

×

Kifút Kolos, a hétköznapi szuperhős

Az igazi hősök nem viselnek sem színes köpenyt, sem emblémát a mellkasukon, kívül hordott alsógatyát pedig főleg nem.

Hirdetés

Veres Viktor fotóriporter éppen egy illusztrációt fotózott, amikor a délutáni csúcsforgalom zaját is túlszárnyaló kiabálásra lett figyelmes

Levettem a szemem elől a gépet, gyorsan szétnéztem, de először nem találtam a hangoskodás forrását. Aztán pár másodperc múlva észrevettem, hogy majdnem a kereszteződés közepén (konkrétan a Baross utca kifelé menő és a körút Blaha felé menő forgalmi sávjai keresztezésének közepén) egy fiatal srác egy fehér bottal a kezében zavartan tébláboló hölgyet ragad meg és finoman, de határozottan vonszolja magával, mindezt a körülöttük haladó autók között.

A srác a 18 éves Kifút Kolos volt

A fiú gyorsan a zebrához kísérte és ott a hölgy belekarolt Kolosba, aki aztán átkísérte őt a körút azon oldalára. A hölgy biztonságban átért, aztán eltűnt a gyalogosok között.

Veres Viktor váltott néhány szót Kolossal, aki elmondta röviden, hogy a hölgy a Meki elől gyakorlatilag átlósan-keresztben, konkrétan a villamosmegálló irányába indult el az igen forgalmas kereszteződésben, így került a kocsik közé (hiszen pár másodperc kivételével valamelyik irányban mindig zöld a lámpa).

Kifút Kolos pedig amikor ezt észrevette, habozás nélkül kiabálni kezdett, majd -hogy még mielőtt baja esne, biztonságos helyre menekítse a hölgyet- berohant a kocsik közé (amelyek vezetői közül azért többen észrevették hogy valami nem oké és szerencsére lassítottak).

Természetesen ez semmit nem von le Kolos érdemeiből, a helyzetfelismeréséből, bátorságából, önzetlenségéből.

Az igazi hősök pl. fekete Vans cipőt, fekete bermudát és baseball-sapkát viselnek

Forrás és fotó: facebook.com/viktor.veres.37

További mai hírek

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.