Na, szombaton kik repültek Dubajba OE-LEM lajstromjelű luxusgéppel? Hadházy szerint az álompár!

Egy hete attól hangos a média, hogy hol, mikor és kiknek a jelenlétében üli meg szeptember sztáresküvőkét a magyar álompár, a Várkonyi-Mészáros kettős. A beszámolók szerint  annak rendje és módja szerint Alcsúton mondták ki a boldogító igent. Az arborétumot technikai okok, illetve forgatás miatt szeptember 13. és 26. között lezárták, a kordonokkal körbevett területre elsötétített autókon érkeztek a vendégek. De arról még ötletelés sem volt, hogy merre veszi az irányt a házaspár a lagzi után. Eddig….

… és felszállt a Jet….

Hadházy Ákos közösségi oldalán tett közzé egy lehetséges megfejtést:

„Az Évszázad Álomesküvőjének másnapján Dubaiba repült a Nemzeti Gázszerelő által használt luxusgép. Így aki izgult, hogy vajon méltó helyre utazik-e nászútra az Álompár, az megnyugodhat, valószínűleg a luxusparadicsomot választották, visszatérve oda, ahol a karantén ideje alatt már eltöltöttek romantikus napokat (lásd még: Szerelem a kolera idején). Az örömteli hírt azért teszem itt közzé, mert minden magyar szívét meg kell dobbantsa, hogy a családbarát kormány ügyködésének köszönhetően ennyire javulnak az ifjú házasok anyagi körülményei!”

De van itt még valami! Ki látott még ilyet?

„Végül viszont egy kis rosszindulatú megjegyzés a feleségemtől: ő állítólag még nem látott olyat, hogy esküvői meghívókon a vőlegény neve szerepeljen elől a menyasszony előtt. Az Álomesküvőn lefotózott L&A logón viszont Lölö került Andi elé.

Apró jelzés lehet ez, hogy a Gázos figyel a Főnök szavaira:

előbb-utóbb minden asszony a konyhába kerül és minden nőnek tudnia kell, hol a helye…”

A kommentekből….

„Ha emlékeim nem csalnak, a VIII. Henrik életét bemutató filmekben is a király került előre a hímzett monogramoknál. Az unokáik száma mondjuk egyezik”

„Persze, az esküvői meghívókon a nő szerepel elől, dehát ők nem plebshez hasonlítják magukat. A magasztosabb irodalomban pedig mindig a férfi szerepel az első helyen: Rómeó és Júlia, Trisztán és Izolda, Bogyó és Babóca …”

„Most már csak azt kell figyelni, hogy a legszorosabb házibarát nem Dubai felé kószál-e éppen…mert a nászéjszakát az új ara valszeg nem vele fogja elhálni…a toronymagas IQ-ját sértené a hitvesi suk-sükölés !”

„Azért kíváncsi vagyok írták e házassági szerződést…ha nem akkor Orbán nagy 💩ban lesz…. állítólag Andika nagyon okos.ha timike is letudta nyúlni a sok milliárdot (pedig nem egy zseni.csak andy kiokositotta)akkor ez mennyit fog lenyúlni?”

„Volt templomi esküvő is?? És ál még a templom?? Mennyibe került nekünk ennek a két embertelen „embernek” az esküvője?? Érdekelne még, hogy kié volt az első éjszaka joga?? A királyé , vagy az udvari bolondé??”

„Egyetértek Hadházy úr feleségével, én sem láttam még ilyet. Aztán az a babérkoszorúra hajazó logó, hát…én nem tudom, már maga a koszorú is furcsa szimbólum egy esküvőn. És még ha csak ez a két furcsaság lenne. Aztán meg ilyenek is izgatnak: ott volt-e Beatrix, mert azért a nehéz kezdeti évek után csak járna neki az igazi csillogásból . Milyen az új asszony, a mostohamama viszonya a felnőtt gyerekekkel! És még millió kérdés. De egy komoly is van: Várkonyi Andreának van egy tizenéves lánya, aki most valami olyanba került bele, amiből – szerintem – jól, komoly sérülések nélkül nem tud kijönni. Es Bochkor Gábor sem mozgatta meg eddig az együttérzésemet, de most igen. Nehéz lehet most a két Bochkornak.”

„Egyébként Mészáros Lőrinc gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy a jóisten ennyire felviszi a dolgát, hogy ő lesz az ország leggazdagabb embere és egy kifejezetten szép és okos nőt szabhat meg éjszakánként a (szerintem amúgy bájos) exfelesége, gyermekei anyja helyett? Andika vajon gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy egy tájszólással beszélő, nem kifejezetten okos és szép, nem igazán alfahím típus fogja málnásába a mackót bezavarni?”

Kapcsolódó

 

Na, szombaton kik repültek Dubajba OE-LEM lajstromjelű luxusgéppel? Hadházy szerint az álompár!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük