Kinek készül elhúzni a nótáját Varga miniszterasszony? – Ha még nem hallotta a húrok közé csapni, itt az alkalom!

Varga Judit, a szuperminiszter-asszony, aki pont olyan jól igazságügy-miniszterekedik, mint, ahogyan dekáz egy labdával, nem különben ahogy zongorázik és ha kell „hegedűre pattan”. De mire készülhet? Csak nem Füreden, az Anna-bálon áll be a prímások közé versengeni?

Kotta, gyanta, vonó elő! G-d-a-e húrok, vigyázz!

Varga Judit figyelemfelkeltő Facebook-bejegyzést tett közé vasárnap este, miszerint

„…Valami készül!”

De kinek a nótáját készül elhúzni a magyar igazságügyminiszter asszony? Csak nem megint Európa volt olyan rossz, hogy játékával bünteti – hopsz! ezért bocs, hiszen nem hallottam még játszani! Esetleg Gyurcsány, vagy Soros urak tettek újra valamit a tűzre, ami felháborított minket -őket?

Kuriózum!

Varga Judit 2020 április végén töltötte fel a Facebookra azt a videót, amelyben egy fiatal, addig a nagyközönség számára alapvetően ismeretlen énekesnővel, Tandi Florával közreműködve új hangszereléssel adják elő a Szomorú vasárnapot, Seres Rezső világsikert befutott számát, amelyet sokan az öngyilkosok himnuszaként is ismernek.

Ez nagyszerű húzásnak bizonyult,

hiszen a közmédia

Varga Judit Facebook-bejegyzése után felfigyelt a számra, és a napokban el is kezdték azt játszani a Petőfi rádión.

A fideszes médiakoglomerátum, a KESMA részeként működő Karc FM pedig meg is hívta műsorába Tandi Florát és előadótársát. A TV2 reggeli ébresztő show-jában, a Mokkában a műsorvezető, Istenes László egyenesen mesterműnek nevezte a felvételt a stúdióban ülő Varga Judittal beszélgetve és természetesen a teljes kormánymédia hírt adott róla, hasonló felütéssel – írta a Magyar Hang. További részleteket olvashat a fentiekről, ha ide kattint.

Lehet, hogy most az Anna-bál következik?

Bóka István, Balatonfüred polgármestere pénteken elmondta, hogy július utolsó napján rendezik meg a 196. Anna-bált Balatonfüreden, a rendezvényre meghívást kapnak a 18 éves balatonfüredi lányok és azok a fiatalok is, akik tavaly, az elmaradt bál idején töltötték be 18. életévüket. A 9. Anna fesztivál július 26-án, hétfőn kezdődik, egyebek mellett prímásverseny, operaest, utcabál szerepel a kínálatban.

Ez azért érdekes esetünkben…

A bál fővédnöke Varga Judit igazságügyi miniszter lesz.

Érdemes belenézni Varga bejegyzése alatti kommentekbe:

„Ne húzza, inkább húzzon a csudába!”

„Szerintem ezt kellene magas szinten művelnie, ehhez egészen biztosan jobban ért. Kiegészítés! Kedves hívők! Nem tudom mi a probléma azzal, ha más nem úgy gondolja a dolgokat, mint maguk. Nem vagyunk egyformák. Hiányzik magukból az elfogadás, pedig Orbán azt mondta a „magyar nép elfogadó”.”

„A zene lelki harmóniát generál, fejleszti az agyat, önfegyelemre tanít és logikus gondolkodásra késztet. A zene segítségével könnyebben tanulhatunk nyelveket és jobban meg tudjuk figyelni az apró, alig észrevehető kiejtési részleteket. Szavak helyett dallamsorokat – egész gondolatokat – jegyzünk meg. Büszkék vagyunk a miniszter asszony felkészültségére, kitartására, bölcsességére, következetességére és hazaszeretetére!!!  Legyen áldott minden napja!”

„Nagyon ötletdús a fotósa, de jobb lenne, ha a munkára összpontosítana! ”

„Minden tudás bölcsesség gyönyörű nagy sokoldalu büszke lehetnek a gyerekek sokminden tanulhatnak életben edesanyukajoktol figyelemre méltó”

„Cimbalom is lesz? Asszem a kulugyre kene koncentralni. Remelem macskas videok nem lesznek.”

„Mága művek?”

 

varga

7 thoughts on “Kinek készül elhúzni a nótáját Varga miniszterasszony? – Ha még nem hallotta a húrok közé csapni, itt az alkalom!

  • Cigányok ribanca, beállt a szemét muzsikusok közé. ennyi amit tud,, undoritó egy sarki !!!!

  • Szinvonal, igen ha OV sarkijának kezeljük, egy húron pendülnek a cigányok !!!!

  • Figyelemre méltó, sokoldalú, színes egyéniség, tehetség lehet!. Ugyanakkor igazságügyi miniszter. Ez ügyben, az igazságügyben azér’ vannak csudák! Mostanság olyan földön élünk, ahol
    „Az apa férfi, az anya nő”. Rendben! „A szülők legszentebb kötelessége gyermekeik szexuális nevelése.” Rendben! De ha már ezen évezredes közmegegyezéseket jogszabályba kell foglalni, akkor mindezen hígagyúaknak hogy nem jut eszükbe, hogy a szülőknek legalább ennyire szent kötelessége gyermekeik vallási, hitéleti nevelése. Ezzel szemben az iskolákba a regnáló rendszer beerőltet – rosszabb esetben pedofil – katolikus papokat, hogy átvállalják a szülők ezt a legszentebb kölelességét. Na erre varrjál gombot, jóember!

  • Nem tudni, hogy orbán milyen gondolatok mentén kukázza össze ezeket az embereket, de vargát kb annyira lehet komolyan venni, mint szíjjártót. Egy biztos, mindenki jobban járt volna, ha ez a két ember megmarad az eredeti szakmájánál. Mindketten amolyan botcsinálta miniszterek

  • Valóban…
    az orális dolgok a nőiversenyzőnek jobban mennek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük