Családi tragédia! Egy édesapa megölte lányait Aszódon - Városi Kurír

Sorting by

×

Családi tragédia! Egy édesapa megölte lányait Aszódon

Megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg a gyanú szerint az a 46 éves férfi, akit jelenleg is rendőrök őriznek.

Egyik 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök 2022. május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

Hirdetés

A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi megállapításai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án.

Az apa – nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A Blikk megtudta, hogy a testvéreket az édesanyjuk kétségbeesve kereste már napok óta, sőt, körözést is kiadtak az eltűnésük miatt.

Az édesanya ma egy megrendítő posztban írta ki magából érzéseit a lányai elvesztése után. Leírta, köszöni mindenkinek a támogatást, köszönetet mondott mindenkinek, aki a lányai felé jó szívvel volt.

Elmondta, hogy sokat imádkozott és gyertyát gyújtott a lányaiért és a férjéért is. Leírta, hogy megbocsátott a férjének azután is, hogy elvette tőle a lányait, de szörnyű tettét soha nem fogja megérteni.

Police.hu

Kivégzés! Egy vadászt szándékosan lőtt fejbe a fia

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Családi tragédia! Egy édesapa megölte lányait Aszódon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.