Connect with us

Kerítésen innen

Kivel beszélt Varga Judit? – Magyar Péter ízelítőt adott bizonyítékaiból – Frissítve!

Kivel beszélt Varga Judit? - Magyar Péter ízelítőt adott bizonyítékaiból
Megosztás

Magyar Péter az eddigi megnyilvánulásai alapján profi közszereplő, csak néhány alkalommal „öntötte el az agyát a végtermék”. A keddi napra beígért bizonyíték-borítás előtt Hadházy Ákos posztja alá kommentelt pár morzsát.

Ha Ő egyszer kinyitja… – előzetes

Magyar Péter egy Facebook-kommentben reagált a Telex Hadházy-interjúját szemléző cikkre, amiben Hadházy arról beszélt, Magyar Péter lehetett az, aki már a színrelépése előtt kereste őt a Rogán–Schadl–Völner-ügy miatt.

„Remélem például, hogy miután holnap meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását”

– írja kommentjében Magyar, utalva arra, hogy a hangfelvételen, amit bizonyítékként tervez bemutatni az ügyészségen kedden, a volt igazságügyi miniszter, vagyis a volt felesége, Varga Judit hallható.

De ki(k) volt a vonal másik végén?

Feltehetően nem a bejárónővel beszélték meg a jövő heti menüt. Lehet köze ennek Gulyás Gergely hosszúra nyúlt gyógyulási folyamatához, esetleg Rogán Antal búgott a csak rá jellemző hangszínen utasítást az igazságügyért felelősnek, netán még feljebbről jött az ukáz?

Magyar eddig csak annyit mondott, hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy a Völner–Schadl-ügy kirobbanása előtt

„Rogán Antal és emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat”.

Azt eddig nem részletezte, kik hallhatók ezeken a hangfelvételeken. Március 18-án a 444.hu kérdésére, hogy miért nem nevezi meg a nyilvánosságban a minisztereket, akik tudhattak Tóni, Barbara és Ádám kilétéről, Magyar Péter azt válaszolta:

Varga Judit és Gulyás Gergely.

Kapcsolódó

Frissítés!

Pár perce nyilvános:

„Ma 18 óra 30 perckor közzéteszek a Facebook oldalamon és Youtube csatornámon egy interjút, amelyben elmagyarázom az állításaimat alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit. Holnap 9.00 órakor pedig nyilvánosságra hozom a hangfelvételt. “A törvényeket megszegő hatalommal szemben az ellenállás nem lázadás, hanem jog.” II. Rákóczi Ferenc”

Szerző