Kocsis Máté sz@rik a személyiségi jogokra (is)

A VIII. kerület testületi ülésén a Soros-terv volt a téma, mint általában minden létező ülésen az országban, ahol a Fidesz diktálja a napirendet. A fideszes polgármester, Kocsis Máté pedig ekkor közölte a hvg.hu beszámolója szerint egy ellenzéki képviselővel, hogy készíttetett róla egy pszichológiai elemzést. 

Aki szerint a Fidesz miatt halnak meg emberek a kórházakban, az nem normális – mondta Kocsis

Az ülésen több ellenzéki képviselő is kikelt a Soros-terv miatt, a Párbeszéd színeiben politizáló Erőss Gábor például arról beszélt, hogy a Fidesz csak el akarja terelni ezzel a figyelmet a valós problémákról, például az egészségügy helyzetéről.

Majd további ellenzéki képviselők is elmondták a véleményüket a Soros-tervre felépített kampányról, Kocsis pedig ezekre reagált. Egy ponton pedig, anélkül hogy megnevezte volna, pontosan kihez beszél az ellenzéki képviselők közül, elmondta, hogy aki szerint a Fidesz miatt halnak meg emberek a kórházakban, az nem normális – ezzel világosan Erőssre utalva, aki korábban felhozta ezt a témát.

Ezt követően Kocsis közölte, hogy:

„Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el. Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.”

Az ülést itt lehet megnézni, az említett rész másfél óra után kezdődik, Kocsis megjegyzése 1.41-től hallható.

(Forrás: hvg.hu)

Ez is “nyócker”

Saját rendeletét sem ismeri a Kocsis Máté vezette önkormányzat, duplán zárja ki a gyerekeket a játszótérről

Egy hozzászólás itt: “Kocsis Máté sz@rik a személyiségi jogokra (is)

  • 2018.02.25 - 12:04
    Közvetlen hivatkozás

    Nem csodálkozom, könnyebb valamiben kételkedni, mint beismerni, mert ahhoz erős jellem is szükséges!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük