Komjáthi Imre válasza Lázár János pökhendi tolvajozására

Lázár János minden különösebb lelkifurdalás nélkül tolvajnak nevezett minden közmunkást. A nap botránya után munkatársunk megkérdezte Komjáthi Imre, a Közmunkások Szakszervezete társelnökének véleményét a kijelentésről.

Kifulladni látszik a migránsozás,

ezért itthoni gyűlölni valót kell adni a gyűlölet-kábítószerre rászoktatott fanatikusoknak – kezdi Komjáthi Imre, majd így folytatja:
Ez is népszerű témája volt a Jobbiknak, ezt is lenyúlják előlük. Most úgy látszik, hogy a hajléktalanokhoz hasonlóan dehumanizálják a közmunkán dolgozókat. Egységes, arctalan masszaként könnyebb gyűlölni őket. 
Marika 47 éves, Szabolcsban, egy kis faluban egyedül neveli három gyermekét és ápolja beteg anyukáját.Takarítónőként dolgozik, közmunkán. A mindennapi túlélésért küzd. Neki nincsenek befolyásos ismerősei, akik zsíros pályázatokhoz segítenék.
Marika gyermekei valószínűleg nem lesznek olyan jó “partik”, mint Lázár Boldizsár. Az ő fiainak nincs svájci bankszámlája, nincs 60 milliós lakás a nevükön. Ő nem tud 20 milliós értékű szőlőbirtokot venni a gyermekeinek. 
Marika annyit ér amennyije van? Marikának csak a becsülete volt. fejezi be a a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke oldalunknak adott gyors-értékelését.

5 hozzászólás

 • 2018.01.30 - 18:12
  Közvetlen hivatkozás

  döglégy jani a kurva anyjába huzzon gecivel.a regi rendszerben minden napot vegigdolgozott-20-25 eveket-emberek éhenpusztulnak mert rendszervaltastol ment a törvenyesitett-takonyék által bevezetett fekete munka.most ujabban a közmunka divik vicc szintü pénzekert-mint a többi masképp fizetett de alul bosegesen alul fizetett munka is.90 ezer ft-ot 21 eves kortol minden felnöttnek még nem kap munkat valodit.a kozmunkat elfelejteni.valodi munka ára 1200 ft netto óraber.a többi mese.el kell kezdeni olyan hazakat epiteni ami munkahelye is lehet fö vagy mellékallasban a vásárloknak-kamatmentes hitelbol.kamat nyet fuggetlen ft kell!!tehat 1/2ha-os portakat épiteni es 100tb-t hogy legyen miböl fizetni a nyugdijasokat es fenttartani az egeszsegugyet.az szja-t megszuntetni de az áfát is es helyette egy alapadot a munkaadonak 0-90% között brutto cegbevetelre személyre-cégre szabva a lakossagnak meg 5000ft/hónap/fő.90 ezer ft-osok nem fizetnek gyerek utan.csak ez az egyetlen ado legyen alapado néven.kis állam150 jarasszerű közigazgatasi központot es 5-5 ezer rendort katonat max.föallasban.semmiféle korkedvezményt.nyugdij 67 éves kortol.versenyszferai fuggetlen fizetös nem kötelezö oktatast 1500-1800 ft kozott a tobbi minimálber a dokit kiveve.minden orvos 6ezer ft minimum..csaladi potlék közmunka nyet.iparban evi 3 milliard euronyit tervezesre uj termekre uj uzemekre gepsorokra sajat tervezesure.a pártok parlament befuccsolt.a nép ha kulon kulon vagy kis csoportokba van bandakva verodva fosztogatja az orszagot ezert a nép egyutt szavazzon nepszavival kozvetlenul mert egyutt a nagy szamok alapján megvehetetlen.tehat egyeni indulos egyetlen elsö ember valasztast aki mindent visz kinevezessel kormányoz es mi a nép egyutt masodpercalapu rendszerben ellenörizzuk.ha bevalik elete vegeig maradhat ha nem akkor addig cserelgetunk meg jo nem akad.magyarul népszavis választas ,ellenörzést

  Válasz
 • 2018.01.30 - 19:58
  Közvetlen hivatkozás

  Jani! Ha megjön a főnököd Bécsből első reggel menj be hozzá és mond a szemébe, hogy tolvaj. Ne azzal kezdj aki nem tud visszacsapni, kezd a főnököddel, ha mered. Amennyiben ez elmarad nem vagy egy tökös legény. Legközelebb ilyen dumával akkor gyere, ha az előzőekben leírtakon már túl vagy. Addig kéretik csendbe maradni.

  Válasz
 • 2018.01.30 - 21:25
  Közvetlen hivatkozás

  Elérted a GECI 6 cimet a gecisorban 5./ rogán, 4./kósa, 3./ pohl. 2./ bayer. 1-es orbánviki !!!! te mindenki annyitér amennyijevagy Tolvaj, Hazug Maffiózó tudod te hogy az emkegetett létszámba hány olyan ember van akinek több és magasabb végzettsége van ??? Miattatok kerűlt oda !!! MESÉLJETEK VALAMIT AZ 1 MILLIÓ MUNKAHELYRŐL !!!!!

  Válasz
 • 2018.01.31 - 16:57
  Közvetlen hivatkozás

  Cserpákjankó ne csodálkozz ha egyszer valaki jól pofán vág egy lapáttal, NEM LESZ VÉLETLEN !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük