A vasmegyei Csepregen nemrég Vlasich Krisztián polgármester egy utcát adott át, ahol a helyi óvodások részvételével akart nyomatékot adni annak, hogy felújították az Alkotmány utcát, ahol a burkolat megújítása mellett a vízelvezetőt is rendbe tették. Az ovisok a hidegben vacogva térdeltek az aszfalton, mint biodíszlet.
[mnky_ads id=”3390″]

A fura Fidesz-kór

Komjáthi Imre facebook-bejegyzésben reagált a történtekre:

“Vigyázat!

Felhívjuk a Vas megyei Csepreg felé közlekedők figyelmét, hogy nagy ívben kerüljék el a kisvárost!
Valami különleges kórokozó terjedhet a levegőben, ami jelentős mértékben gátolja, illetve módosítja az agy „józanparasztiésszel” átgondolt döntéseiért felelős területét.
A kórokozó 2016 szeptembere óta szedi áldozatait Csepregen.Első megjelenési formája abban teljesedett ki, hogy a kisváros lakosságának közel felét megfertőzve az időközi választáson újra polgármesterré választották Vlasich Krisztián Fideszes politikust, akit ezt megelőzően azért váltottak le polgármesteri tisztségéről, mert nem tudott elszámolni a város pénzével.
[mnky_ads id=”3390″]

A kór Luca napkor újra támadott!

Az agysejtpusztító vírus arra késztette Vlasich Krisztián polgármestert, hogy együnnepség keretében, a decemberi hidegben térdeplő óvodások és azok szülei áhítatától övezve adjon át egy aszfaltcsíkot.
A „tudatmódosító” fertőzés azonban nem elégedett meg ennyivel.
A térdepelést, mint népi hagyományt gyakoroló ovisok szüleinek szürkeállományát oly mértékben befolyásolta, anyai-apai ösztöneiket elfojtotta, hogy egy sem akadt közülük, aki egy szaros szívlapáttal pofán verte volna az ekkorra már teljesen „agyhalott „polgármestert.
Nevük eltitkolását kérő ,a vírussal szemben immunis helyi lakosok arról számoltak be,hogy térdeplő gyermekeiket látva a „Mit csinálsz te vadbarom!”,illetve a „Tosszon meg Téged lisztes pecerrel egy talicska kanmajom,de úgy hogy ne legyen a térded alatt szalma!” mondatok fogalmazódtak meg a fejükben,de félve a fertőzöttek harapásától és karmolásától ezeket inkább nem mondták ki.
Magukat megnevezni nem kívánó orvos szakértőink szerint a vírus nem ismeretlen a Fideszes politikusok körében.
Szerintük a kórokozónak köszönhetőek az utóbbi időben életre hívott népi hagyományok, mint például a „vakkomondorozás”,”migránsozás” és a közkedvelt „sorosozás”.
Még keresik a vírus ellenszerét, de az már most látszik, hogy a „kormányváltás” és az „összefogás” szavak ráolvasása nem segít.
Talán a már említett „szaros szívlapáttal pofán csapkodás” hozhat némi javulást a fertőzöttek állapotában.”

[mnky_ads id=”3390″]

1 hozzászólás

  1. “Csak Isten előtt!
    Magyar ember sohasem szokott térdepelni, magyar ember nem térdepel senki előtt, még ha koldus is, még ha bűnös is, még ha megölik sem térdel! Csak Isten előtt!” – Jókai Mór

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét