Kósa Lajos a Fidesz Bangónéja?

A DK parlamenti frakciójának szóvívője Varga Zoltán, mint debreceni polgár különös figyelmet fordít „földije”, a Fidesz egyik frontembere pályafutására. most, hogy Bangóné „diplomahazugsága” után példás gyorsasággal után elhagyta az MSZP-t, Varga a volt debreceni polgármestert Fidesz alelnököt is hasonló bűnökkel vádolja.

Kósának is mennie kell!

Nincs bocsánat! Nem lehet diplomát, nyelvvizsgát hazudni. Egyáltalán hazudni, lopni, csalni, egy népet félrevezetni. SENKINEK! Aki mégis ezt teszi, annak távoznia kell! Mindenkinek. Ha ellenzéki, ha kormánypárti!  Kezdi posztját Varga.

Igaz Kósa Lajos?

Mert Debrecenben mi rég tudtuk, hogy Kósa Lajos szereti magát többnek mutatni, ami. Szeret diplomát, nyelvvizsgákat hazudni, holott egyikkel sem rendelkezik- folytatódik a poszt.
Kósa Lajos 1990-1998 között diplomát és nyelvvizsgákat hazudott.
2009. június 19-23 között EGYEDÜL, tolmács, és szakemberek nélkül, a DMJV önkormányzat költségén DUBAIBA utazott, ahol a közgyűlés 2010 januári előterjesztése szerint:

„Az utazás célja gazdasági kapcsolatok kiépítése volt. Polgármester úr prezentációt tartott a város gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról, bemutatta a fejlesztési területeket és célokat, különös tekintettel a repülőtérhez kapcsolódó együttműködési lehetőségekre.”

Mindezt nyelvtudás nélkül. A becsületes debreceni adófizetők pénzén. Dubaiban. Egyedül. Debrecen gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról prezentált.
Ugyan már Lajos! Te? Legfeljebb elbáboztad.
Kósa Lajos már rég megbukott, ideje maga mögött, távoztában csendben bezárni az ajtót!

Nem mellesleg Bangónéról…

Attól nem lesz Bangóné kevésbé csaló, hogy a másik térfélen is csalnak. A következő az lesz, hogy majd összemérjük a csalóarányt, és akinek kevesebb van, az győz. Vagy veszít, mindegy.
Ez olyan, mintha a zsebtolvaj, aki elemelte a pénztárcámat és minden iratomat a buszon (velem néhány éve megtörtént, föl is jelentettem, a tettes ismeretlen) azzal védekezne, hogy a villamoson is lopnak.
A hölgy csalt és ezt még előnyökre is felhasználta. Ezzel semmit nem lehet szembe állítani.
Csak a becsületet. (Szűcs Gábor Robbert)

Előzmény

Kósa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük