Itthoni, jól sikerült buzizása után Szászország tartományi parlamentjének konferenciáján, Drezdában „védte meg” a kereszténységet, a „nemzetállamokat” stb.


Van néhány nehezen érthető dolog – olyasmi, ami töprengésre késztet.

Vajon miféle gyülekezet lehet Szászország tartományi parlamentje, illetve az általa rendezett „konferencia”? Messziről nem gondolnám e parlamentet, illetve konferenciáját amolyan fasiszta-náci gyülekezetnek – de akkor mit keres ott Kövér László? És ha már keresett valamit, végighallgatták? Nem ment ki a teremből senki, nem küldte el Kövért a … senki?

Ha nem, akkor mégis: miféle társaság „tanácskozott” ott?

Vajon mit gondoltak, amikor Kövér arról eszelősködött, hogy „Közép-Európa” (azaz a Fidesz…) lesz a kontinens jövője..? Mit gondoltak, amikor a buzizó „házelnök” az „Európára irányított tömeges illegális migráció bevetéséről” delirált? Vagy az Európát érő „ideológiai szőnyegbombázásról”, meg arról, hogy „az értéksemlegesség jegyében keresztényellenességet, a multikulturalizmus nevében nemzetellenességet, a globalizmusra hivatkozva pedig államellenességet gerjesztenek és hirdetnek mindazok, akik saját uralmi céljaik érdekében véget akarnak vetni a kereszténység, a nemzetek és a szuverén nemzeti államok korszakának Európában”.

A Kövér-féle termékenységi ráta

Udvariasan meghallgatták a libsi-kozmopolita-nemzetietlen stb. Soros-bérencek terveiről, a nemzetállamok megszüntetéséről szóló hablatyot ? A lakosságcseréről, anélkül, hogy megkérdeznék legalább: hová akarják tenni a lecserélt lakosságot..?

És tetszett nekik a terv „az uniós szintű társadalmi reprodukció, azaz minden uniós tagállamban a 2,1-es termékenységi ráta biztosításáról”..? Remélem, elég koros volt a hallgatóság ehhez a dumához…

Szóval: vajon ugyanolyan minőségű közönségnek beszélt ott is, mint Budapesten vagy Siófokon..? Vagy voltak köztük például keresztények is?

Vajon ugyanúgy fogadták a kereszténységre való gyalázatos és hazug hivatkozást, mint nálunk, a fideszes szeánszokon? Meg a Fidesz, illetve Orbán szuverenitása helyett használt, a nemzeti szuverenitásról szóló zagyválkodást?

Volt valami fütty, legalább morgás?

Vagy mi van? Mi az istenért szerepelhet ez az idióta Szászországban vagy bárhol Nyugaton, nem fasiszta közönség előtt..?

Kövérnek mindegy, hogy buzizik, libsizik, sorosozik, hazaffyaskodik vagy éppen kereszténykedik: egyformán meggyőző, egyformán hiteles az eszelősségében és az aljasságában.

Hát a drezdai közönség..? Volt valami fütty, legalább morgás..? Vagy megkapta azt a tapsot, amelyhez Orbániában hozzászokott?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét