Közös evezéssel avatták fel az újbudai Árasztó-partot! - Városi Kurír

Sorting by

×

Közös evezéssel avatták fel az újbudai Árasztó-partot!

Orosz Anna, a Momentum újbudai alpolgármestere, aki hamarosan az Országgyűlésben folytatja munkáját a facebookon számolt be arról, hogy szombaton Óbudáról mintegy ötven hajóval csorogtak le az újbudai Árasztó-partra.

Hirdetés

Az Árasztó-part Újbuda egyik legizgalmasabb civil projektje, amit a kerület is támogatott

A Valyo, város és a folyó Egyesület egy szuper közösségi teret hozott létre az albertfalvi Duna partján (a Kondorosi úttól kezdődően déli irányban), ahol bármely korosztály felüdülhet, jól érezheti magát. Mostantól egészen októberig lehet itt pihenni, feltöltődni, röplabdázni, szalonnát sütni, bográcsozni, gyönyörködni a Dunában!

Orosz Anna: “Szeretnénk, hogy Újbudán minél több helyen megközelíthető legyen a folyópart, ott tartalmas és változatos módon kapcsolódhassanak ki az emberek. Ezért a továbbra is támogatni fogjuk az ehhez hasonló civil kezdeményezéseket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is új közparkok, szabad sétányok, játszóterek jöjjenek létre Újbudán. Aki még nem járt az Árasztó-parton, ne hagyja ki! Érdemes ellátogatni Budapest legújabb és leghangulatosabb folyóparti parkjába!”

Vaksötétben kellett menteniük a vízirendészeknek

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.