Bemutatunk egy igazi Kubatov-listát

Papok, tanárok és a „proli réteg” nevei is szerepelnek azon a listán, amelyet a Fidesz készített – valószínűleg még 2014-ben – azért, hogy beszervezzék őket a kampányba, írja a Hír TV. Közzé is tették a listákat, amiken a Sopronban és környékén élőket listázta a Fidesz, annak alapján, ki mennyire lojális a párthoz, milyen kapcsolati rendszere van, és milyen haszonnal jár a beszervezése.

Kit mire és hogyan érdemes használni

A listán feltüntetik, mit gondolnak a szóban forgó emberről, és azt is, hogy hány embert ismer, milyen a politikai beállítottsága, mivel bírható szóra, hogyan lehet meggyőzni. A listák és a megjegyzések elég részletesek. Arra is kiterjednek, hogy kit mire és hogyan érdemes használni. Legvégül pedig ott vannak a kiszemelt „célpont” személyes adatai, elérhetőségei, írja a Hír TV. A részletek itt olvashatók.

A listával kapcsolatos kérdésekre sem Kubatov, sem Orbán sajtófőnöke nem válaszolt

A Hír TV megkeresésére volt, aki megerősítette, hogy róla lehet szó. Megkeresték Kubatov Gábort, a Fidesz alelnökét, a párt egyik szervezőjét is. Mint írják, arra lettek volna kíváncsiak, tudott-e róla, hogy Sopronban listázták a potenciálisan „beszervezhető” egyházi és civil személyeket. Kíváncsiak arra is, hogy a Fidesz-alelnök tud-e arról, hogy másutt is hasonlóan összegzik a fideszesek a potenciális véleményvezéreket, és egyetért-e ezzel a gyakorlattal, de választ nem kaptak. Keresték a kormányfő sajtófőnökét is, de ő sem válaszolt.

(Forrás: Index)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük