Lagerfeld új terepen 0 320

Lagerfeld

Karl Lagerfeld Németországot bírálta, amiért befogadja a zsidók legelszántabb ellenségeit. A Chanel vezető tervezője szerint erre a holokauszt után nincs joga a német kormánynak.


Raglán után politika?

„Egyszerűen senki nem teheti meg – még akkor sem, ha évtizedek teltek el – azt, hogy több millió zsidó meggyilkolása után az ő helyükre több milliót hoz a legelszántabb ellenségeikből”

– mondta Karl Lagerfeld divattervező, aki a francia médiának adott nyilatkozatában ítélte el Németország jelenlegi bevándorlási politikáját.

„Van egy német ismerősöm, aki befogadott egy szíriai fiatalembert. Négy nap elteltével azt mondta neki, hogy Németország legnagyszerűbb találmánya a holokauszt volt”

– mesélte a Chanel ház ikonikus alakja, aki a a Jewish Telegraphic Agency írása szerint sziorúan bírálta Angela Merkelt.


„Több millió bevándorló él itt, akik integrálódtak, dolgoznak, és ez nagyszerű – hiszen a demográfia amúgy is hanyatlóban áll. De nem volt szükség még egy millióra, csakhogy javítsák az imidzsét”

– fogalmazott a 84 éves divattervező, aki egyáltalán nem emberbarát szavaival nemzetközi szinten is nagy port kavart.

(forrás: zsido.com)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

fopolgarmester-jeloltek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Látszik, hogy semmi gyakorlatunk sincs még az előválasztásban, sem nekünk, szavazóknak, sem a …

figyelem

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Rendkívüli javítási munkákat végeznek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es futópályáján, emiatt le …

trump

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A “kerítésen belül” minden olyat ígérő Orbán Viktor, amire tuti harap a “mimagyar” …

kalman

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kedd este óta tudjuk, hogy Kálmán Olga kedveli az 5-15-25 számokat, ám szerda …

Pin It on Pinterest