Lázár János lánykori neve: Hegedűs Zoltán – egy hódmezővásárhelyi választó nyílt levele

Hódmezővásárhely polgármester-választási lázban ég. Ennek tudjuk be azt a levelet is, amit ma hajnalban kapott szerkesztőségünk egy magát megnevezni nem akaró ottani választótól.

“Lázár Úr (?)

Ön most már sokadszor igyekszik félrevezetni bennünket. Eddig csak forrt bennem a méreg azért, hogy évek óta hülyének néz, most viszont megelégeltem, ezért írok Önnek, és azért nyilvánosan, mert Ön is így aláz meg valamennyiünket azzal, hogy folyamatosan – bocs, de nincs találóbb szó erre – átb@sz.

Mindenkinek tudnia kell, hogy mindegy milyen néven, de ön az, aki a polgármesterségre tör. Ameddig meg nem halt – béke poraira – Almási István volt a kesztyűs báb, most Hegedűs Zoltán – a mostani alpolgármester – az álneve, és álarca. Miközben hallgatjuk a folyamatos győzelmi jelentéseit, olykor-olykor orra bukunk az Eliossal közösen elsötétített utcáiban, és nagyon sokszor gondolunk – természetesen ahogy főnöke Orbán Viktor szokta mondani – “kellő tisztelettel” arra hölgyre, aki önt a világra hozta.

Nem tudom, mi lesz a választás eredménye

Fogalmam sincs arról sem, hogy mennyire sikerült maga mellé állítani a kisnyugdíjasokat a hirtelen a cilinderből előhúzott 10.000 forintos Erzsébet-utalványokkal és azt sem tudom, Laci atya templomi szózatai mennyit hoznak a konyhára.

Én csak azt tudom, akár nyer, mint polgármester – így álnéven is – akár nem, ön erkölcsi értelemben egy hulla. Csak mivel az, soha nem veszi észre, hacsak…

Egy választó, aki nem Önre szavaz.”

Orbán megfenyegette Hódmezővásárhely városát?

Ellenzéki lakmuszpapír Hódmezővásárhelyen

3 hozzászólás

 • 2018.02.17 - 14:53
  Közvetlen hivatkozás

  “ön erkölcsi értelemben egy hulla”. Nem csak ön, hanem orbán és az egész kormánya!
  Hajrá egy választó! Remélem, nagyon sokan vagytok!!

  Válasz
 • 2018.02.23 - 17:23
  Közvetlen hivatkozás

  ez a kameleon csuhas is meg nem is fideszes is meg nem is figura ha nyer ha nem nyer egy szöget nem ér.csak beulne böfögni.a varosnak mindig az elsö emberek joletet fejlodest munkahelyet ami adot fizet a varosnak stb-ilyenek kellenek mindenutt.ez megelégedne a böfögessel.nem szoktam tevedni.orban ettöl fuggetlenul ezzel a mefiszto képuvel kotelerett de emezek is.forradalom nelkul csak a csicskak valtoznak es mind az uzsorasnak nyal kifelé

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük