Lázár János: További munkára jelentkezem!

Lázár János nem azzal foglalatoskodik, mint a főnöke, hogy sejtelmesen belengeti, lassan eljön az idő és szabadságra megy! Nem, ő nyáron is tettre készen várja, mit oszt ki rá a mindenható.

Összes település kipipálva!

A szebb napokat látott közalkalmazott visszatérve kiindulási helyére, szorgosan végig járta a körzetéhez tartozó összes kis- és még kisebb falut és közösségi oldalán jelentette, hogy lekötetlen vegyértékei vannak, úgyhogy tessenek neki munkát adni.

“A mai nappal végére értem a választókerületem valamennyi településeinek lejárásával, ahol testületi üléseken vettem részt. 19 képviselő-testületi ülésének tapasztalatairól a következő napokban számolok be. További munkára jelentkezem!”

Óföldeák

A 480 lakosú Csongrád megyei község polgármestere, Simonné Simkó Erika a felvétel alapján megilletődve vette tudomásul, hogy a “nagy ember” hozzájuk is ellátogatott. A település honlapját böngészve érdekes menüpontra bukkantunk: a főoldalon ott virít a lehetőség, hogy az esélyegyenlőség jegyében Lázár János honlapjára kattinthasson a látogató.

Erika asszony a vendég végszavára – láthatóan rém nagy zavarában – elmondta a betanultakat, miszerint rendkívüli testületi ülést hívott össze egyetlen napirendi pont megtárgyalására: egyeztetni akar Lázárral.

Ilyen belépő után, biztosan minden rendben lesz!

Emlékezetes vizitek

Lázár János közlekedési rendőrnek állt, ő irányítja a makói TAO pénzeket

Fidesz Polgári piknik pálesz-pöri kombóval – Lázár János beszámolója….

Lázár János pénzben ultizik

A vasút-őrület ragályos – Lázár kisvasútja nagyobb lesz, mint Orbáné, be-be-beeee

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük