Lázár János közlekedési rendőrnek állt, ő irányítja a makói TAO pénzeket

A TAO nagy úr! Meg Lázár János is. Makó vállalkozóinak igencsak ajánlatos az év végén úgy rendelkezni, – szólította fel őket az ex-mindenminiszter – hogy az így elszámolható pénzüket ne a városnak, hanem a helyi focinak ajánlják fel. Ki tudna ennek ellenállni?

A TAO közpénz, ha tetszik, ha nem

Muszbek Mihály sportközgazdász úgy számol, hogy a magyar sport évente 280-320 milliárd forint közötti összeget költ el, ebből 60-70 milliárd a tao.  Utóbbi összeg az egy év alatt befizetett összes társasági adó tíz százaléka. Azért kell saccolni, mert a bírósági ítélet ellenére, ami arra kötelezte a kormányt, hogy adja ki a cégek társasági adójából támogatott  sportklubok  adatait az azt kiperlő Transparency Internationalnak, csak minimális részben teljesítették.

Lázár megoldotta Makó sportéletét

Közösségi oldalán osztott meg egy videót, amiben azt ajánlja az önkormányzat közszolgáinak, hogy vele egyetemben írjanak levelet minden ott székelő nagyobb vállalkozónak. A levélben kérjék meg azokat,  hogy TAO-ügyben gondoljanak  és a siralmas állapotban lévő sportlétesítményekre.

Nevesíti is, hogy kikre gondol, úgyhogy az alábbi videót ajánlatos minden makói vállalkozónak megnézni, különösen  2.30 -tól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük