Kerítésen innenBulvárKiemelt hírek

Lázár szerint a „kirúgják az ajtón, bemegy az ablakon”-típus a jó fideszes

bunko

Idejétmúlt az a politikusideál, ami a kompromisszumra törekvést, a gondolkodást, a párbeszédet, a meggyőzés erejét részesítette előnyben. Magyarországon a hátranyilazó, kocsmaajtót berúgó fajta az ideál. Legalábbis Fideszéknél.

Magyaros virtus?

„Mucsi Lászlónak az elmúlt huszonhét évben Hódmezővásárhely minden fejlesztéséhez köze volt. Kirúgták az ajtón, bemegy az ablakon. Ilyen karakán emberekre van szükség az új képviselő-testületben!”

A Lázár által favorizált Mucsi jelölt úr azzal kampányol, hogy nem politizálni akar, hanem rendet tenni. Ez esetben ajánljuk neki a rendvédelmi szervekhez való jelentkezést, ott tárt karokkal várják az ilyen elszántakat.

„A többség ismer és örül annak, hogy indulok. (…) Mondták, hogy várják, hogy odakerüljek…”

Hódmezővásárhely, a rendetlen város?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Lázár azt hozta fel jelöltje erényeként, hogy 1992 óta minden építkezéséhez köze volt, Rapcsák vette a hivatalhoz a szennyvíztisztító-nagyberuházás idején. Természetesen „független”, nem tagja egyik pártnak sem. Mindezt Lázár János mondta, úgyhogy biztosan igaz!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. Kovács Béláné

    Én úgy tudtam az a piaci légy!Nem?

Szólj hozzá!