Sorting by

×

Lázár viccelt, vagy megviccelték? Kinek van útjában az ex miniszter?

Most akkor mi van? A Figyelő köztudottan nem áll túl messze a kormánytól, tehát az információit közvetlen csatornán szerzi be. Lázár János hazugsággal vádolja a lapot. Esetleg „fönt” mást akarnak, mint az érintett? Ez a bőrére megy? A döntés Önt illeti…..

Kinek az érdeke?

Lázár közösségi oldalán éjjel jelent meg a cáfolat:

A sajtós szinte szóról szóra ugyanazt nyilatkozta:

Az ATV.hu számolt be arról, hogy a volt miniszter stábja cáfolta azt a hírt, miszerint Lázár indulna a szegedi polgármesteri címért, amiről a Figyelő értesült.

„Úgy tűnik, hogy a nagy meleget néhányan rosszul viselik”

– mondta a kérdésre válaszolva Lázár sajtótitkára is.

Előzmény:

Figyelő szerint bejelentkezett a szegedi polgármesterségre Hódmezővásárhely virtuális nagyfőnöke,  aki a Csongrád megyei negyedik számú választókerületben jutott parlamenti mandátumhoz. Szeged első embere jelenleg Botka László, aki rövid ideig volt a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

A megyeszékhely a hetilap szerint azért stratégiai fontosságú, mert a román és a szerb határhoz közel fekszik, fontos szerepet játszik a délről érkező migránsokkal szembeni védekezésben. Lázár János korábban Hódmezővásárhely polgármestere volt tizenkét éven át.

A Dél-Alföld erős embere  néhány napja a Vásárhely24 portálnak Botkáról is beszélt.

Polgármesterként volt néhány jó éve, de ma már hullócsillag, és egyre komolyabb teher, ami visszahúzza a Tisza-parti várost. Emlékszem, Orbán Viktor szegedi látogatásán megkérdezte, milyen lesz a város 10 év múlva. Botka csak habogott. Jó ideje nincsenek már értékelhető válaszai a város jövőjére vonatkozóan.

Kifejtette, hogy a Dél-alföldi régió Magyarországnak komoly tartalékot jelenthet, de Hódmezővásárhelyen politikai polgárháború zajlik, Szegedet pedig pangás jellemzi. A város fejlődésében Botka László akadályt jelent, vagyis tulajdonképpen érte kiált.

Lázár újra polgármester lenne – most Szegeden

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.