Figyelő szerint bejelentkezett a szegedi polgármesterségre Lázár János, aki a Csongrád megyei negyedik számú választókerületben jutott parlamenti mandátumhoz. Szeged első embere jelenleg Botka László, aki rövid ideig volt a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

[mnky_ads id=”10551″]

A megyeszékhely a hetilap szerint azért stratégiai fontosságú, mert a román és a szerb határhoz közel fekszik, fontos szerepet játszik a délről érkező migránsokkal szembeni védekezésben. Lázár János korábban Hódmezővásárhely polgármestere volt tizenkét éven át.

[mnky_ads id=”10552″]

Lázár János néhány napja a Vásárhely24 portálnak Botkáról is beszélt.

Polgármesterként volt néhány jó éve, de ma már hullócsillag, és egyre komolyabb teher, ami visszahúzza a Tisza-parti várost. Emlékszem, Orbán Viktor szegedi látogatásán megkérdezte, milyen lesz a város 10 év múlva. Botka csak habogott. Jó ideje nincsenek már értékelhető válaszai a város jövőjére vonatkozóan.

Szerinte a Dél-Alföld Magyarországnak komoly tartalékot jelenthet, de Hódmezővásárhelyen politikai polgárháború zajlik, Szegedet pedig pangás jellemzi, s a város fejlődésében Botka László akadályt jelent.

(Forrás: 24.hu)

Ez is róla szól:

Lázár “nagyvadja” élő adásban!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here