Városi kurír
A napi fontos.

Lendvai Ildikó: A sok mulya, élhetetlen tudósnak nem jutott eszébe, hogy alakuljanak át sportegyesületté

Igaz, a TAO csak a látványsportoknak jár .....

0 946

A kormány a legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy a sportegyesületek közpénzből átengedett tao-támogatását 50 milliárdról ripsz-ropsz 125 milliárdra emelik.

Az érv az,

hogy az 50 milliárd a fejlesztésre megy, viszont pénz kell a működési költségekre is, anélkül nem megy. Hm. Az Akadémia tudományos intézeteinek működési költségeit zsarolási célból Palkovics miniszter éppen visszatartja, és későbbre is olyan finanszírozást tervez, amelyben ezek a költségek nem szerepelnek.

Lendvai Ildikó: Várom, mikor jelentik be, hogy az MTA-t szétdúló Palkovics miniszter a jövő héttől Széchenyi István néven jelenik meg

Persze a sok mulya, élhetetlen tudósnak nem jutott eszébe, hogy alakuljanak át sportegyesületté. Igaz, a TAO csak a látványsportoknak jár, de Palkovics atyai szívvel gondoskodik szinte valamennyi látványsportág akadémiai jelenlétéről.

Hol rúgja, hol eldobná, hol jégre viszi, hol pedig vízben hagyja őket.

Juszt László: Komolyan azt gondolja bárki is, hogy Palkovics a tudomány embere, s nem Orbán utasítására rombol?

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ