Sorting by

×

FRISSÍTVE!!! Lőttek Juhász Péternek!

Juhász Péter egyenes ember, aki nem változtatja meg szíre-szóra a véleményét. Ha ez a mondat igaz, akkor most nagy bajban van, mert kétségessé vált, hogy egyáltalán elindul-e választókerületében.

FRISSÍTVE: Juhász Péter szervezésében kedden reggel 8 órakor egyeztetnek az demokratikus ellenzéki pártok, hogy ki legyen az az egy aki az 5. kerületben indul majd szembe a fideszes Holikkal.

Egyenes beszéd

Juhász, az Együtt frontembere cirka egy éve terjeszti az igét, miszerint csak akkor van esély a Fidesz leváltására, ha az ellenzéki oldal alkut köt. Ez idáig rendben lévő is lenne. Juhász pártja (akiket egy szerencsésebb időszakban akár 1%-ra is mérnek) az elmúlt fél évben azzal zargatta folyamatosan az LMP-t és Momentumot, hogy mint “új pólus” alakítsanak közös listát. Ez is érthető volt.

A megkörnyékezett kis pártok támogatottsága együttesen is minimálisnak mondható, így nem lett volna nagy húzás, ha létre jön a hármas összeállás, de a dologból érdektelenség okán nem lett semmi.

Slamasztika

A Közös Ország Mozgalom által rendelt közvélemény-kutatás szerint Juhász a saját országgyűlési körzetében nem szerepelt túl jó, azaz csak a Jobbik jelöltje volt elutasítottabb nála. A Medián által február 5-28. között, tehát nagyrészt még a hódmezővásárhelyi választás előtt készített felmérés a következő sorrendet mutatta:

  1. Hollik István (Fidesz-KDNP) 42 %
  2. V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd) 18 %
  3. Csárdi Antal (LMP) 13 %
  4. Fekete-Győr András (Momentum) 10 %
  5. Juhász Péter (Együtt) 9 %
  6. Losonczy Pál (Jobbik) 8 %

A fenti listát nézve, most Juhásznak nem marad más választása, mint venni a kalapját és lemondani a képviselői álmokról. Ha ugyanis nem ezt teszi, szemen köpi saját magát, ezt meg ugye nem teheti. Reméljük…..

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.