2019.04.25. Névnap: Márk

Giga-bukta – az elítélt svéd nő hantázott a „borzalmas menekülthelyzetről” 0 663

Már 2016-ban a Budai Várban lakott a Svédországból „hazamenekült” nő

Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, aki a magyar közmédiában állította: azért jött vissza Magyarországra, mert ott nagyon rossz a közbiztonság. Hát, nem pont!

A bukás


A Index megszerezte azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit is, amelyek részletesen leírják, miért ítélték el a nőt. A birtokunkba került hatósági iratok szerint egyébként a nő az édesanyjával lakott, és több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek, akik valamennyien svéd állampolgárok.

Csak néhány példa:

  • egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját;
  • veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben;
  • egyszer pszichológusnak,
  • máskor állatvédőnek adta ki magát;
  • egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.

A rendőrségi iratok szerint C. orvostanhallgató volt Budapesten, édesanyja pedig 2014 december 30-án költözött Båstadba, a bűncselekmény elkövetésének idején C. vele élt.

Båstad egy pár ezer fős település, ahol sem metró, sem villamos nincsen. Svédország déli részén található, közel Dániához. A gazdag svéd polgárok kedvelt települése, a tehetősek itt vásárolnak nyaralókat. Rengeteg teniszpálya van a településen.

A magyar közszolgálati televízió úgy mutatta be a nőt, mint aki Stockholmban dolgozott. A róla megszerzett hatósági iratokban nyoma sincs annak, hogy valaha is élt volna a svéd fővárosban, kizárólag az, hogy az említett Båstadban élt (ettől persze még élhetett Stockholmban is). C-t azért mutatta be a közmédia, mert az általa elmondottakkal akarták igazolni, hogy a bevándorlással kapcsolatos információknak a felét nem mondják ki a nyugati sajtóban.

A róla szóló hatósági iratok, valamint az alapján, hogy svéd embereket rágalmazott meg alaptalanul, C. azon állítása is erősen kétségbevonható, hogy egyszer metróval ment be a munkahelyére és egy bevándorló férfi megtámadta.

Az M1-en pénteken sugárzott interjúban C., akinek az anyja állítása szerint magyar, és Magyarországot is a hazájának tekinti, azt mondta: Magyarországon nem olyan a helyzet, mint Svédországban, Németországban vagy Ausztriában, Bécsben.

A cikk elkészülésében Karafiáth Luca segített.

(forrás: index.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − tizenhárom =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Giga-bukta – az elítélt svéd nő hantázott a „borzalmas menekülthelyzetről"!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/giga-bukta-elitelt-sved-no-hantazott-a-borzalmas-menekulthelyzetrol/