Oroszország ötcsillagos hotelt építene a Nemzetközi Űrállomáson. A tervek szerint 2022-re már el is készülhet a komplexum, az árak miatt azonban csak a legtehetősebbek engedhetik meg maguknak az extrém kiruccanást.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]
A tehetős turisták számára már nem elérhetetlen az űrbéli kirándulás, ehhez azonban eddig nem társult luxus. A több millió dolláros utazásért cserébe most még hasonló körülmények járnak, mint az asztronautáknak, ami sok megpróbáltatással és kényelmetlenséggel jár. Oroszország azonban változtatna ezen, és meghonosítaná a luxust az űrben is: a Roszkozmosz orosz űrügynökség tervei alapján 2022-ig luxushotelt építhetnek a Nemzetközi Űrállomásra.

A Popular Mechanics beszámolója szerint a látogatókat négy privát luxuskabin várja majd, hatalmas ablakokkal, és kémlelőnyílásokkal, amelyek a Földre néznek. Konditerem és Wi-Fi is lesz a luxushotelben, így a sportolásról sem kell lemondani, és a kapcsolattartás sem jelent majd problémát a vendégeknek. A 40 millió dolláros árért 2 hetet lehet majd eltölteni a világűrben, és hogy ne unatkozzon az ember, még űrsétára is be lehet fizetni.

Farmosi Nóra

Globoport
[mnky_ads id=”3806″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét