Ma este Magyarország – Welsz, eszedbe ne jusson autóval menni a Grupama Arénába!

A ferencvárosi Groupama Arénában 2019. június 11-én, kedden este rendezik meg a Magyarország – Wales EURO 2020 Európa Bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzést. A stadiont az 1-es villamossal a Népliget megállóhelyig, vagy a belváros felől az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva érhetik el legkönnyebben, olvasható a BKK honlapján.

Jönnek a”Walesi bárdok”!

A mérkőzés miatt lezárják 19 és 24 óra között az Albert Flórián utat, valamint várhatóan 22 és 23 óra között az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között. A korlátozások miatt

  • a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között közlekedő M3-as pótlóbusz várhatóan 22 és 23 óra között Kőbánya-Kispest felé módosított útvonalon közlekedik, ezért a Nagyvárad térnél az Üllői úton, az egyetem melletti leszállóhelyen lehet rá felszállni, a Népligetnél pedig a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben áll meg.
  • a 200E autóbusz 19 és 24 óra között módosított útvonalon közlekedik. A Liszt Ferenc Airport 2 felé a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.
    Az M3-as metró, az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indul.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazás igénybevételével, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, annak érdemes előre megvásárolnia menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megvehetik menetjegyüket.

Szóval nem érdemes autózni, mert azzal könnyedén elronthatjuk a hangulatunkat, pedig….

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük