Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. június 11., kedd

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Álmatag

Semmit sem utál úgy, mint, hogy előírják a teendőit. Ha kedve úgy hozza, akkor önszántából is nagyobb sebességre kapcsol és amikor elfogja az aluszékonyság, lelassul. Ügyeit ma tessék-lássék intézi, ne is számítson kirobbanó sikerre. Szívügyekben nem tartogat a nap különösebb meglepetéseket. Legszívesebben átaludná a napot és aki megzavarja, ahhoz a gorombaságig elutasító lesz.

Bika 04.21. – 05.20. – Küzdelmes

Alaposan meg kell küzdenie az igazáért, csaknem beleizzad, egyáltalán nem könnyű a helyzete. Munkatársai sok ostobaságot összehordanak, de nem is csoda, annyit fecsegnek. Mohó, elemi életerő munkál ma Önben s ez túlsegíti a nehezén, utána már egyszerűbb lesz. A többiek sorra adják be a derekukat. Meggyőzte őket. Nem ereszt le, nem is képes rá, s ez a roppant erő otthon sem hagyja el.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Vegyes

Felemás élmények várnak ma Önre. A csillagok állása szerint egészsége töretlen, ereje teljében van, roppant alkotási vágy feszíti, ugyanakkor szerelmi válság fenyegeti, a láthatáron megjelent a féltékenység pusztító ördöge. Ebből a kalamajkából nehéz lesz kivergődnie, de azért nem teljesen reménytelen vállalkozás. Most lesz igazán szüksége az erejére!

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Nem sokat foglalkozik azzal, hogy tegnapi merev magatartása esetleg megbántotta mások érzelmeit. Önző és ezt kitűnően meg is tudja magyarázni.Úgy hiszi, mindig Önnel az igazság, elsősorban azért, mert elgondolásai zseniálisak és mert – természetesen – Ön tévedhetetlen. Aki nem kövezi Önt, vagy tanácsait, az magára vessen. Gondolkodásmódja valóban nagyon önző, de az az igazság, hogy ma kitűnőek a megérzései.Ha valaki ma Önnel tart, csak nyerhet az ügyön.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest