Majka meggyógyult, de közel sincs jól

A fél ország izgult Majkáért (41), amikor koronavírus-fertőzés miatt kórházba került. Az énekes 11 napot töltött a balassagyarmati kórházban, ahonnan élőben jelentkezett be rajongóinak és közvetítette az eseményeket állapotáról. Majoros Péter két hete térhetett haza a kórházból, azóta otthon lábadozik. A Blikknek elmondta, még mindig nem érzi tökéletesen magát és a gyógyulás is nagyon lassan megy, de köszönhetően a barátainak. van miből erőt merítenie.

“Lábadozás van”

Hogyan élte meg lelkileg a betegséget, mi volt benne a legnehezebb?

Majka: A legrosszabb ebben az egészben mindig a bizonytalanság. Az, hogy mi lesz… Szerencsére azért van egy pár barátom, aki foglakozott velem, amikor nagyon magam alatt voltam.

Amióta otthon van, mivel telnek a napjai?

Majka: Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban.

Hogyan látja a jövőt?

Majka: Egyelőre sajnos sehogy nem látom a jövőt. Reméljük, a vakcina beválik és április- májusra helyreáll a rend ebben a világban.

 

Már most sem a B-tervben gondolkodunk, hanem már az L-tervben vagyunk

Milyen tervei vannak 2021-re?

Majka: 2021-re az a tervem, hogy visszakapom a régi életem!

Dolgozik most valamin? Lesz új dal, esetleg közös produkció?

Majka: Mindig dolgozok valamin! Lotfi Begivel és Gáspár Lacival lesz egy közös dalunk. Attikával, azaz Curtissel pedig három dalunk is van, amiket még nem hoztunk ki. Meglátjuk, mikor lehet ebből klipet csinálni.

Mihez kezdene, ha ez a helyzet konzerválódna és még sokáig nem lehetne színpadra állni?

Majka: Fogalmam sincs! Ezzel nem számolok! Eleve már most sem a B-tervben gondolkodunk, hanem már az L-tervben vagyunk! Valamilyen formában meg lesz ez oldva. A covid egy alattomos, sunyi betegség, de akkora ereje azért nincs, hogy kiirtsa az előadóművészetet. Az ember mindig kitalál valamit!

A bizonytalanság ami Majka szavain is átüt szinte a teljes magyar társadalmat jellemzi. Az idejét nem tudni mikor várt egy ország ilyen  kétségbeesett bizonytalanságban a következő évre.  a következő évre.

Majka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük