Majka felhívta a kórházból a vírustagadó Gődény Györgyöt - Városi Kurír

Sorting by

×

Majka felhívta a kórházból a vírustagadó Gődény Györgyöt

“Hát én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon” – mondta legújabb Youtube-videójában a rapper.

Hirdetés

Azóta, hogy a koronavírus miatt kórháza került Majka, rendszeresen jelentkezik videókkal a Youtube-csatornáján. A legújabb bejelentkezésében többek között megpróbálta felhívni Gődény Györgyöt, akit egy előző videójában meghívott a kórházba – írja a Blikk.

„Arra szeretnélek kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok – ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok, meg minden. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni”

– mondta Majka, aki egyébként nem hiszi, hogy dr. Gődény direkt nyomná ki a telefont.

“Tegnap üzentem neki, most megpróbáltam hívni telefonon, most már azért csak csinálhatna valamit.

Hogy most a Gődény arra hivatkozik, hogy azért nem hív vissza engem, hogy nem akar reklámozni, akkor azért kicsit megmosolyognám ezt az egész dolgot. Ha a Gődénytől kellene nekem ingyenreklámot kapnom, azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben”

– közölte a rapper.

“Szóval, kedves Gődény úr, az van, hogy vissza tudsz hívni és tudunk beszélni.

Élőben is tudunk beszélni meg amúgy is tudunk beszélni. Dumálgassunk és akkor megbeszéljük, hogy hogy tudsz ide eljönni hozzánk, azt is megbeszéljük, hogy van egy két dolog a legutolsó interjúddal kapcsolatban, amit én nem értettem, és csak szeretném megkérdezni – mert tényleg nem értettem, amit mondtál. Tehát semmilyen pikírtség nincs benne, csak egyszerűen nem tudtam felfogni, mert nekem azért picit úgy gyengébb képességeim vannak odabenn és szeretném, ha választ adnál egy-két dologra”

– magyarázta Majka.

Forrás

Kásler

 

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Majka felhívta a kórházból a vírustagadó Gődény Györgyöt

  • 2020.11.22 - 16:32
    Közvetlen hivatkozás

    Hihetetlen, hogy nem lehet egy rohadt oldalt megnyitni úgy, hogy ne Majkával legyen tele. Ha valaki tényleg beteg, az nem fotózza magát egyfolytában, mint egy rossz qrva, és nem posztolja, ha kell, ha nem. Vagy nincsenek tünetei. Mindenesetre rohadt unalmas folyton beleütközni. Vagy azt gondolja, hogy sokan kíváncsiak rá? Még az lehet, hogy így keresi a pénzt, mert gondolom, a YouTube csenget

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.