BulvárKiemelt hírek

Majka Dr. Gődénynek: „Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot”!

majka

Majka ezúttal is élőben jelentkezett be YouTube-csatornáján, hogy beszámoljon jelenlegi állapotáról. Egyúttal meghívta dr. Gődényt, töltsön el vele pár napot a kórházban.

„Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment, de van egy másik, ami feljebb csúszott. Ez van, nem tudok mit csinálni. Mindig az értékeken parázok, de lehet, nem kéne”

– mondta a TV2 műsorvezetője, aki egyelőre nem tudja, mikor mehet haza.

Bejelentkezésének valódi oka:

Dr. Gődény György gyógyszerész, életmód-tanácsadó, egykori testépítőre, aki az elmúlt hónapokban az általa csak „vírusrealistának” nevezett videóival tett szert egyre nagyobb népszerűségre a neten. A vírusszkeptikus Gődény az Indexnek erősítette meg: hamarosan koronavírustesztre megy. Emellett a következőket mondta a lapnak:

„Akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz”.

Majka nem hagyta szó nélkül….

„A mai videónak az a lényege, hogy én ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell, betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze, maszk nélkül”

– mondta Majka, miközben egy ápolónő éppen vért vett tőle.

A rapper szerint Gődény az olyan fajta emberek közé tartozik, akik

„nagyon hangosak szoktak lenni”, de amikor cselekedni kellene, csak a kifogásokat keresik.

https://youtu.be/Hy8mqgj82B4

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

Magyarországon

About Author

Comments (2)

  1. Bálint Erika

    Majka! Én mindig szerettelek és még mindig szeretlek. Azért, mert őszinte, egyszerű ember vagy. Nagyon drukkolok a gyógyulásodért, és hogy ne kelljen ilyen emberekkel harcolnod. Engedd el őket!

  2. […] még mindig úgy tartja, hogy nem komoly ez a vírus-cucc, csak jó erőnlét, meg állóképesség kell, az mindenképpen olvassa el […]

Szólj hozzá!