Növényi Norbert: eddig nem akartam jelentkezni, mert ramaty állapotban voltam, de már tudok beszélni róla! - Városi Kurír

Sorting by

×

Növényi Norbert: eddig nem akartam jelentkezni, mert ramaty állapotban voltam, de már tudok beszélni róla!

Aki még mindig úgy tartja, hogy nem komoly ez a vírus-cucc, csak jó erőnlét, meg állóképesség kell és Ő bizony nem oltatja be magát, az mindenképpen olvassa el Növényi Norbert beszámolóját arról, hogy tört rá és mit tett vele a koronavírus! Vigyázzon mindenki magára, hiszen belőle is csak egy van!

Hirdetés

“Sajnos megfertőződtem a Covid vírussal! 2021 március 10 én rosszul kezdtem érezni magam!

Kriszti párom hozott egy gyors tesztet ami neki negatív nekem pozitív lett. Felhívtuk a háziorvost aki elküldött minket a Ferihegy terminál egyre PCR tesztet csináltatni, ami negatív lett Kriszti páromnak és nekem is, persze azonnal tovább küldtek még egy tesztre a helyszíntől száz méterre és a tesztet már nem kellett megvárni, mert két nap múlva a házi orvosnak elküldték és pozitív lett mindkettőnknek.

Krisztimnek elment az ízlelése a szaglása száraz köhögése lett és fájtak az izmai, de négy nap múlva már nem voltak tünetei. Én belázasodtam 39-40 fokos lázam volt hihetetlenül izzadtam és legyengültem, még az ujjaim mozgatása is erőfeszítésbe került.

A lányom hozott egy orvos által összeállított gyógynövény csomagot, ami mellé szedtem 8000 mg D és C vitamint, Beta Glukánt, CBD olajat, Brandenburg Angiót és Favirpiravirt amit a háziorvos írt ki!

Hat nap után a láz váratlanul elmúlt és helyette elkezdtem köhögni.

Embertelen volt, mert csak apró levegőt tudtam venni, nem tudtam a tüdőm teleszívni és hihetetlen fullasztó köhögő rohamok jöttek, ami rengetek váladékot hozott elő az orromból és köhögtem fel a tüdőmből. A fejem úgy éreztem minden egyes köhögési rohamnál,hogy szétrobban mintha szöget vertek volna a halántékomba, úgy éreztem, hogy a szememet mintha valami kiakarta volna tolni a fejemből, a tüdőm a hasammal együtt majd szét robbant. Hihetetlenül fájt mindenem és őszintén úgy éreztem, minden egyes köhögési rohamnál, hogy az lesz számomra az utolsó!

Öt nap után a tünetek elkezdtek enyhülni és ma már elmondhatom, hogy jól vagyok

Bevallom féltem, féltem, hogy elvesztem a szeretteimet, hogy nem mondtam nekik eleget, hogy mennyire szeretem őket, hogy mennyire fontosak nekem!

Most, hogy túl vagyok a betegségen, eszembe jutott egy film amiben Will SMITH megfogalmazta, hogy amikor félünk, az csak a jövőbe tekintő gondolatunk és amitől félünk csak fantáziálás, ami nem történt meg az adott pillanatban, de a veszély az valós és nem összekeverendő a félelemmel, ami csak rajtunk múlik!

Én mindenesetre bevallom nagyon féltem!

Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok egymásra ez a vírus nem játék!

Nem tudom ki, vagy kik szabadították ránk, de azt kívánom neki, vagy nekik bárhol is élnek, havonta kapják el és éljék át azt a szörnyűséget, amit én is átéltem! Nagy ölelés nektek!”

 

növényi norbert

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.