Ez nem álhír, olvassa figyelmesen! – nagyon rossz hír érkezett a delta variánsról

Könnyen lehet, hogy a nyárra tervezett utazások egy részét módosítani, törölni kell a delta variáns terjedése miatt. Egyre több európai országban terjed ez a koronavírus-variáns: szombattól Belgium tiltólistára helyezett közel 30 országot, köztük népszerű úticélokat és Nagy Britanniát is

Táblázat van róla! A második oltásuk után ennyien fertőződtek, illetve haltak meg Magyarországon! – Ésszel nyisson!

A kormány vasárnap nyilvánosságra hozta a második oltás utáni fertőzési és halálozási adatokat, amikről eddig senkinek voltak számai, csak találgatni lehetett. Mielőtt a miniszterelnök szavára biankó belevetné magát a terszon-sörözésbe, érdemes elolvasni és átgondolni: ki és miért mondta, amit mondott. Természetesen mindenki oltassa be magát, de utána se feledkezzen el a vírus-kockázatról!

Mégsem halálosabb a coronavírus brit-variánsa, de itt a legújabb, Tirolból!

A koronavírus Ausztriát is letaroló úgynevezett brit variánsa fertőzőbb ugyan az eredeti vírusnál, de nem halálosabb.  A  meglepő információt a kutatók kedden jelentették meg a „The Lancet Infectious Diseases” és a „The Lancet Public Health” folyóiratokban. Sajnos azonban szinte ezzel egy időben jelezték a legújabb tiroli-variáns feltűnését.

Növényi Norbert: eddig nem akartam jelentkezni, mert ramaty állapotban voltam, de már tudok beszélni róla!

Aki még mindig úgy tartja, hogy nem komoly ez a vírus-cucc, csak jó erőnlét, meg állóképesség kell, az mindenképpen olvassa el Növényi Norbert beszámolóját arról, hogy tört rá és mit tett vele a koronavírus! Vigyázzon mindenki magára, hiszen belőle is csak egy van!

A sajtó az oka mindennek! – Türelem, sorstársaim! Vagy megússzuk a járványt, vagy betegek leszünk, vagy beoltottak és védettek

Kedves, tartalmas levelet kaptam kedden a Kormányzati Tájékoztatási Központtól. Tavaly év végi regisztrációm óta ez a hetedik, amelyet gépemben megőriztem. Valamennyi értékes tájékoztatást ad arról, hogy mi a nagy helyzet a hazai nemzeti oltási folyamatban.