Májusi nagy horoszkóp: a fele még hátra van! - Városi Kurír

Sorting by

×

Májusi nagy horoszkóp: a fele még hátra van!

Az év egyik legszebb hónapja a május: életre kel a természet, hétágra süt a nap -már amikor-  és a szívünk is megtelik reménységgel. Kevés az az ember, aki ilyenkor is szomorkodna, a legtöbben terveznek, alkotnak, kirándulnak, és kihasználnak minden pillanatot, hogy pozitív dolgokkal töltsék a napjaikat. Tudd meg, mi vár rád májusban, és azt is, hogy életed melyik területén leszel nagyon szerencsés!

Hirdetés

A szerelemben szerencsés csillagjegyek!

Nyilas

Az eddigi összes problémád úgy tűnik, most egy csapásra megoldódik. Egy boldogsággal, és szerelemmel teli hónap vár rád, élvezd ki minden pillanatát. Lehet, hogy már hosszú ideje párkapcsolatban élsz, de az is megtörténhet, hogy még teljesen friss a szerelmi kapcsolatod, a lényeg, hogy rá fogsz jönni, a világ legcsodálatosabb társa van melletted.

Vízöntő

Béke, harmonikus családi és szerelmi élet vár rád ebben a hónapban. Nagyjából semmi nem tud kihozni a béketűrésedből, végre teljesen elégedett vagy a világoddal. A Jupiter jó híreket tartogat az egyedülállók számára, de azok is egy csodálatos időszak elé néznek, akik eddig csak keresték a szerelmet. Ha egyedülálló vagy, akkor a hónap második felében úgy tűnik, hogy meg fogod találni életed szerelmét.

Halak

Egy igazán nyugodt hónap vár rád, ráadásul tele lesz szerelemmel, a számodra legfontosabb emberi érzéssel. Törekszel arra, hogy minél több szabadidőt tölts mostantól szeretteid társaságában. Ha a múltban valami kellemetlen dolog történt veled, most könnyen túlléphetsz a sérelmeken.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.