Májusi pénzhoroszkóp: 6 csillagjegynek nem kell az anyagiak miatt aggódniuk, indulhat a habzsi-dőzsi!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

2022 májusa több csillagjegy szülöttének is szerencsét hoz pénzügyekben, de lesznek olyan csillagjegyek is, amiknek szülöttei sokkal többet kell dolgozzanak ahhoz, hogy megkeressék a mindennapra valót. Lássuk, ki, mire számíthat a horoszkóp szerint!

Kos

Sikereid lesznek a munka terén, a pénzügyeid jól alakulnak, de lesznek változások. A szerelmed megmarad, de az egészséged változó lesz. A 2022-es év májusa az anyagi szempontból továbbra is jónak mutatkozik, a fizetésed nőni fog. Ha nem beosztott vagy, hanem saját vállalkozásod van akkor a vállalkozásod sikeresebb lesz, több bevételed lesz. Sok Kos jegy szülötte befekteti a jövedelme egy részét a meglévő vállalkozásba vagy olyan dologba amellyel eddig nem foglalkozott.

…de addig is ez várható hétfőn…

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belőle.

…és kedden….

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket. Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat. Frissítse fel az idegen nyelvtudását, mert meglehet, hogy hamarosan szüksége lesz majd rá. Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

Bika

2021 májusától teljesen megváltozik az életed, rengeteg munka, a szerelmi életed javulni fog, kiváló egészség. A legfontosabb dolgok májusban számodra a spiritualitás, külföldi utazások, tanulmányok, filozofálás. Ez az időszak jó marad pénzügyileg is, az a fontos, hogy ugyanolyan jól fogsz keresni, minden számlát ki fogsz tudni fizetni. Ha egy vállalkozásba szeretnél befektetni akkor nagyon alaposan gondold át mert, ha nem vagy tisztában minden apró részlettel akkor el is veszíthetsz mindent. Fogadd meg a jótanácsokat mielőtt döntesz. A munkáddal jól fogsz boldogulni, előléptetésre is számíthatsz, de a pénzügyeid javulása csak a 2022-as év végére várható, a befektetett munkád gyümölcsét pedig 2023-ban arathatod le.

…de addig is ez várható hétfőn…

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

…és kedden….

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. „Másnak” lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál. A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel. Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. Keresse fel a kedvenc éttermét, hiszen semmi rossz nincs abban, ha olyan helyen szeretne vacsorázni, ahol korábban is remekül érezte magát.

Ikrek

A legfontosabb dolog számukra májusban és utána is a munkájuk, a spiritualitás, a személyes átalakulás, filozófia, a külföldi utazások, a társadalmi élet és a barátok lesznek. A pénzzel való viszonyuk komplikált és változó lesz, az Ikrek többet fognak keresni májusban, ezért többet is vásárolhatnak. Lesznek olyan pillanatok amikor nem kell aggódni a pénz miatt, mert eleget fognak keresni ahhoz, hogy mindent ki tudjanak fizetni, de lesznek olyan periódusok is amikor sokat fog kelleni dolgozniuk azért, hogy pénzük legyen. Az Ikrek jegy szülöttei örökölhetnek is. Ezt a pénzt fel kellene használniuk az adóságok kifizetésére. A 2022-es év második fele tehát az Ikrek számára elég nyugodt lesz pénzügyileg.

…de addig is ez várható hétfőn…

Mindig szívesen segít másoknak, végig hallgatja ismerősei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltődön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis időt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

…és kedden….

Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy bármi is visszatartsa önt. A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is. Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.
Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

<<< Mást kerestél? Kattints, hátha…. >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük