Miközben az M1 tévé szombati Híradójában meginterjúvolt svéd-magyar nő azt állította, hogy a svédországi migránshelyzet miatt betelt nála a pohár, így hazaköltözik, valójában már évek óta Magyarországon él.
[mnky_ads id=”10551″]
A 24.hu információi szerint Natalie Contessa már hosszú ideje életvitelszerűen Magyarországon él. A nő a portál forrásai szerint 2016 nyarán bérelt ki egy lakást a Budai Várban hosszú távra. Igaz, végül rövidebb ideig élt ott, mert gyorsan elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal.
[mnky_ads id=”10552″]
Contessa az Anjou Házban, a Vár egyik legdrágább épületében lakott, ott ahol korábban Matolcsy György is igénybe vett egy baráti kölcsönlakást válása idején.

A lakástulajdonos azt mondta a 24.hu-nak, hogy a nő az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, holott erről nem tett említést a szerződés megkötésekor. Ám, amikor szóvá tették, hogy nem így állapodtak meg, a nő hatalmas botrányt csapott a környéken, hogy kinyomozza, ki árulta be kutyáit a főbérlőnek.

- Hirdetés -

A tulajdonos szerint hamar megromlott a kapcsolatuk az egyre ellenségesebb nővel, de amikor fel akarták mondani a szerződését, telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. Contessa szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor.

A nő végül 100 ezres számlahátralékkal távozott.

A kormányzati migránsellenes propagandát támogató interjúalanyról hétfőn az Index derítette ki, hogy már Svédországban is számos konfliktusa, sőt több ebből fakadó büntető ügye volt.

Contessa egyébként Svédországban egy, a menekülthullám által szinte egyáltalán nem érintett településen volt bejelentkezve édesanyjával együtt. Båstad városka Svédország egyik legmenőbb nyaralóhelye, amely még helyi szinten is magas ingatlanárakkal büszkélkedhet.

(Forrás: 24.hu)
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét