Mark Zuckerbergnek annyi – Facebooktól Biszku Béláig

A hétvége sem szűkölködött meglepetésekben, de a leginkább bombahír, hogy mészáros Lőrincz végre nemcsak leiskolázta, de meg is buktatta az Fb atyát. Mark Zuckerberg azóta is csak áll és néz maga elé.
Zcuki a levesbe

Február elsejétől Mészáros Lőrinc a Facebook magyarországi közösségi hálózatának tulajdonosa, eladta neki az anyagi gondokkal küzdő Mark Zuckerberg, jelentette be Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter ma reggel a Kossuth Rádiónak adott interjújában. Felhívta a figyelmet arra, hogy alaptalan az ellenzék aggodalma, mi szerint komoly változások várhatóak. A változások jelentéktelenek, hangsúlyozta, mindössze az alábbi személyek nem vehetik igénybe a Facebook szolgáltatásait februártól: arabok, zsidók, romák, színesbőrűek, albinók, melegek, mozgássérültek, hajléktalanok, liberálbolsevikok, idegenszívűek, civilek és pókszabásúak.
Mit rejt Gyurcsány széfje?

Újabb titkos dokumentumokat ajánlottak megvételre Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének. A dokumentumok oly mértékben titkosak, hogy az egyetlen ember, aki tudott róluk bármit is, már ötven éve halott, neve, temetkezési helye ismeretlen. Ennek ellenére a DK-elnök kifizeti a százmilliós vételárat, csak még nem tudja, kinek, mikor és hol.

Újra miniszterelnök jelölt váltás az MSZP-ben – Jön a Biszku-kormány?

Az MSZP legújabb miniszterelnök-jelöltje Botka László, Karácsony Gergely és Sylvester Stallone után Biszku Béla lesz, mondta Molnár Gyula, az MSZP elnöke reggel a Hír Tv-ben. Arra a riporteri felvetésre, hogy Biszku Béla tavaly márciusban meghalt, Molnár Gyula kijelentette: exhumálják, és amennyiben valóban Biszku Béla az, akkor új jelölt után néznek még ezen a hétvégén.

(Vendégszerző: Cseri László)

Hasonló

Karácsony, a karácsonyi Karácsony

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük