Cseri László fotóművész barátunk közösségi oldalán leltünk rá erre a mai szánalmas választási valóságshowban „akár igaz is lehetne” típusú álhírre. Mi lesz, ha elmúlik Karácsony?
[mnky_ads id=”3427″]

Az MSZP elnöke, Molnár Gyula ma reggel bejelentette:

csak karácsonykor lesz miniszterelnök-jelöltjük Karácsony Gergely, szilveszterkor Sylvester Stallone vállalta a feladatot. Arra az újságírói kérdésre, hogy ki lesz húsvétkor a jelölt, azt válaszolta, hogy tárgyalásokat folytatnak Nyúl Bélával, reméli, hogy sikerül megegyezni vele.

Hagyományteremtő szándékkal osztott tegnap este ingyen ételt gazdagoknak a pécsi Széchenyi téren a Fidelitas. A rendezvényen több száz tehetős helybéli magyar ember vett részt. Különösen a bélszín carpaccio szarvasgombával és a bodzavirág, szarvasgombás tokaji aszú zselével bundázva aratott osztatlan sikert. A kivezényelt lakosság szűnni nem akaró vastapssal díjazta a karácsony gyönyörű eseményét.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Migránst ábrázoló, fára akasztható csokoládéfigurákat dobott piacra az Első Magyar Nemzeti Csokoládégyár. A felmérések szerint a legnépszerűbb a pisztácia ízű migráns, de a chilis, a szamócás és a vaníliás is elnyerte a vásárlók tetszését. A szárított tevehús ízű migránst még szokni kell, mondták a felmérésben részt vevők.

(Vendégszerző: Cseri László)

Még egy kis humor:

A lipótmezei csata


[mnky_ads id=”80″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét