Sorting by

×

Márki-Zay Péter kampányának középpontjában továbbra is saját érinthetetlenségének sulykolása áll

Márki-Zay Péter szerint aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója erről beszélt talán a leghangsúlyosabban az egységes ellenzék megválasztott miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben.

Haladjunk sorjában!

  1. Egységben Magyarországért – ez lesz a neve a hatpárti ellenzéknek az áprilisi országgyűlési választáson. Erről Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában pénteken.
  2. Márki-Zay Péter fenntartja állítását, amely szerint Novák Katalin még Áder Jánosnál is alkalmatlanabb lesz államfőnek. Az ellenzék álláspontja az, hogy a köztársasági elnököt csak az országgyűlési választás után, közvetlenül kellene megválasztani, az ellenzéki pártok nem egyeztettek egymással a közös elnökjelölt személyéről.
  3. MZP fenntartotta az ellenzéki pártoknak, így a Jobbiknak címzett bírálat, amiért a pártok állami támogatásuknak csak töredékét fordítják a 2022-es kampányra.
  4. Márki-Zay szerint aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója. Szeretné a nem aktív árulókat visszatartani attól, hogy aktivizálódjanak – tette hozzá.
  5. A miniszterelnökjelölt szerint óriási eredmény, hogy az ellenzék „elsüllyesztette Orbán Viktor kishajóit” a migránsozástól a cigány- és melegellenességig.
  6. Az ellenzék Egységben Magyarországért néven indul áprilisban, mert azt szeretné érzékeltetni, hogy ez több mint összefogás. Magyarországnak nincs még négy éve Orbán Viktor kormányzására – hangsúlyozta az ellenzéki miniszterelnökjelölt.

Sok ember van, aki az ellenzékben a Fidesz győzelméért dolgozik, de tudniuk kell: ő a legnagyobb nyíltsággal fog erről beszélni, ha elsüllyesztik az ellenzék hajóját – tette világossá a miniszterelnökjelölt. Nincs olyan ember, aki ezt elviheti szárazon – tette hozzá Márki-Zay Péter, aki szerint az is Orbán Viktort tartja hatalmon, aki akadályozza az általa vezetett hetedik ellenzéki frakció megalakulását. Olvastuk az atv.hu oldalán.

Kapcsolódó

Márky-Zai Péter

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.