Még monoszkóp sem maradt – A Vásárhelyi TV dolgozói december 28-án felmondtak

A Vásárhelyi Televízió több mint harminc évig tájékoztatta a lakosságot. A megszűnéssel Vásárhely az egyetlen megyei jogú város az országban, ahol nincs helyi televízió. Az online felületén még árválkodik egy januári bejegyzés, de nem tudni, hogyan tovább.

Márki-Zay nyakába varrták…

A dolgozók egy része korábban távozott a cégtől és azóta talált is munkát, december 28-án pedig mindenki felmondott a Vásárhelyi Televíziónál. Erről Rókus Ákos ügyvezető tájékoztatta levélben a polgármesteri hivatalt – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

„A dolgozók egy része korábban távozott a cégtől és azóta talált is munkát, december 28-án pedig mindenki felmondott a Vásárhelyi Televíziónál. Erről Rókus Ákos ügyvezető tájékoztatta levélben a polgármesteri hivatalt.

Az értékes berendezéseket a város meg kívánja tartani, az esetleges későbbi működtetésre, a lakosok tájékoztatására a város vezetése költséghatékonyabb technikai megoldásokat kíván keresni. Elsődlegesen szempont egyelőre, hogy a volt dolgozók sem anyagilag, sem egzisztenciálisan ne szenvedjenek hátrányt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük