Meztelen nő és késes támadó (műsoron kívül) élőadásban - volt aki belehalt - Városi Kurír

Sorting by

×

Meztelen nő és késes támadó (műsoron kívül) élőadásban – volt aki belehalt

Szokatlan incidens zavarta meg péntek délután a bukaresti  Antena1 televízió Acces Direct (Közvetlen hozzáférés) című műsorát: élőadás közben berohant egy meztelen nő a stúdióba, és egy téglával támadta meg a műsorvezetőt. Támadás élőadásban nem is olyan ritka mint gondolnánk, volt olyan is ami halállal végződött.

Hirdetés

Egyenlőre nem tudni mi az ok

A támadót ártalmatlanították, a helyszínre kiérkeztek a mentők és a rendőrség is. Mirela Vaida műsorvezetőnek az ijedtségen kívül nem esett baja. Utólag – az adás folytatásakor – elmondta, a támadó azzal fenyegette, hogy az életével fog megfizetni mindazért, amit tett. Az nem világos, hogy a stúdióba rontó meztelen nő mire utalhatott. A “Közvetlen hozzáférés” című műsort a  helyi médiahatóság gyakran megbírságolta csúsztatás és a magánéletbe  való behatolás miatt

A támadót kórházba szállították. Az eddigi információk szerint a stúdió épületébe egy oldalsó, őrizetlen ajtón hatolt be. A bukaresti lapok úgy tudják, hogy az elmezavarral kezelt nőt március 12-én bocsátották el a fővárosi pszichiátriai kórházból. Az ügyben a negyedik kerületi rendőr-főkapitányság vizsgálódik.

A földgolyó egy távoli pontján!

Bruna Macedo Brazíliából tudósított a koronavírus –járványban legfertőzöttebb Sao Pauloból. Éppen adásban bolt, amikor a késsel fenyegetőző, vélhetően hajléktalan férfi odalépett hozzá, elvette két telefonját, aztán elmenekült. Az adás nem szakadt meg, csak gyorsan egy utcaképre váltottak, amikor újra a riporter látszott, már elinalt a támadó. A CNN közölte, Bruna Macedo épségben megúszta az incidenst.

Volt aki belehalt

Meghalt egy kínai influencer, miután volt férje benzinnel leöntötte és felgyújtotta, amikor éppen élőzött, jelent meg először  a helyi médiában. Lamu népszerű volt a TikTok kínai változatában, a Douyinban, ahol több százezer követője volt. Az influencer testének 90% -án égési sérüléseket szenvedett, amelyekbe két héttel a támadás után belehalt- írta meg a BBC.

(Képünk illusztráció)

 

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.