Sorting by

×

Mindenki őket akarja! A horoszkóp most megfejti a 4 legnépszerűbb csillagjegy titkát

Egy újabb fontos kérdést válaszol, meg ma reggel a horoszkóp. A rég nem látott ismerőssel ugyanott folytatod, ahol évekkel ezelőtt abbahagytad. Mi a titkotok? Talán ő is ennek a négy csodás csillagjegynek az egyike. Ők a legjobb barátaid. Vagy nem is. Csak olyan, mintha mindegyikük a legjobb barátod lenne. És érdekes módon, a barátaid barátai is ugyanezt mondják róluk! Miért van az, hogy egyes csillagjegyek ugyanolyan népszerűek minden baráti társaságban?  

Mindig segítőkész Bika

Aki ismer, tudja, hogy rád minden helyzetben lehet számítani. A barátaid iránti hűséged pedig páratlan. Mindig ott vagy, ha egyiküknek segítségre van szüksége, és te vagy az, aki soha nem kér ezért cserébe semmit. Azért segítesz, mert tudod, hogy annak a valakinek nagyon nagy szüksége van rá, és egy percig sem gondolod, hogy ezért valamilyen jutalomban részesít az univerzum. Türelmes vagy azokkal is, akik már egyszer eljátszottak nálad egy esélyt… de te mindig nagylelkű vagy, és adsz egy második lehetőséget azoknak, akik valójában megérdemlik ezt.

Éles eszű, aranyszívű Szűz

Vág az eszed, mint a borotva, és mindig gyorsabb vagy másoknál – de ez csak a kezdet, nem ezért szeretnek annyira. Ez inkább arra adhat okot, hogy az irigyek utáljanak, de valahogy a te esetedben ez sem így történik. Ugyanis az intelligenciádat problémamegoldásra használod, és nem csak a magad dolgai érdekelnek. Szívesen segítesz ebben másoknak is. Éles az eszed, és aranyból van a szíved. Ez a kettő egy csúcsszuper párosítás, amit egy szóval úgy jellemezhetünk: a Szűz- dicsér fel a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.