Egy választási számlálóbiztos mesélte a történetet, aki maga is meglepődött az új arcokon, akiket eddig – pedig most negyedik alkalommal látja el feladatát – soha nem látott a választási helyiségben. 
[mnky_ads id=”10551″]

Csalás, csalás hátán?

Semmi szükség hekkelésre, csalásra, elég volt az az ötlet, hogy eddigiekben soha nem szavazó tömeget utaztassák nem máshová, csak saját körzetükbe és a billegő körökbe pedig időben kellett bejelenteni főleg romákat, akikkel előre lezsírozták a szavazatokat.
[mnky_ads id=”10552″]
Az állítást mi sem bizonyítja jobban, mint az említett számlálóbiztos, aki több választást is végigdolgozott a körzetében, és most, láss csodát! – egyszerre rengeteg idős, majdnem magatehetetlen, eddig soha nem szavazó szomszédját, utcabeliét látta a szavazóhelyiségben.

- Hirdetés -

Az is feltűnő volt, hogy a gépkocsival nem rendelkező, olykor járókeretes szavazók különböző időpontban ugyan, de csoportosan érkeztek.

Ugyanabban a körzetben egy bizonyos utcában nagy hirtelen megnőtt nem is akárhogyan a roma választók száma, ők is szépen, szervezetten érkeztek szavazni, velük se volt gondja se a bizottságnak, se – gondolom – a megbízóiknak.

Ilyen történések után minek központilag szervezett csalást keresni ott, ahol a választási törvényben jól elhelyezett hézagok is elég mozgásteret biztosítanak a “megoldjuk okosba” taktikához.

A fentiekben leírt budapesti példához hasonlóról számolt be egy Debrecenben működő kollégája is. Ő egész nap boldogan nézte, ahogy érkeznek az egyre újabb és újabb arcok, hiszen azt hitte, a demokratáknak sikerült megmozgatni a “tespedőket” is, és csak másnap esett le a tantusz, hogy milyen érdekes, az új szavazók csoportosan érkeztek.
[mnky_ads id=”10553″]
Kapcsolódó

Zombik jelölnek? Döbbenetes választási csalások Csepelen!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét