BlogbazárKiemelt hírek

Mintha vettünk volna néhány tíz(?)- száz(?) milliárdért pár kipuccantott repülőgépet, hogy megmentsük véreinket. Vagy rosszul emlékszem?

repulo

Francia segítséggel hozhatják haza a koronavírus miatt Vuhanban rekedt magyarokat.”A magyar állampolgárokat az a francia repülőgép hozhatja el, amely péntek hajnalban indul Kínába.”

Hinnye! Mivaaaan?

Értelmezné ezt nekem valaki? Mintha vettünk volna néhány tíz(?)- száz(?) milliárdért pár kipuccantott, rohadt repülőgépet, ha minden igaz, pont ezért. Hogy megmentsük véreinket. Vagy rosszul emlékszem?

Ami már akkor is fájt – mert egy irigy dög vagyok, tudom – hogy miért egy teljes ország fizeti meg a stadionok után ismét, hogy a Kedves Vezető új, és igen drága hobbira adta a fejét, és az nem más, mint batárnagy állami repcsiken suhanva, klottgatyában üldögélve fogyasztani a páleszt. He?

Hol vannak most ezek a gépek?

Olajcserések? Van valami kurv@ meccs megint, a világ másik szegletében? Las Vegasban új osztó jött a blackjack asztalhoz, új áru érkezett Dubai valamelyik plázájába? Le kellett koccanni az Adriára, megnézni a jachtok hogy vészelik át a telet?

Vagy még ennél is nagyobb a baj, mert a Vuhanban élő magyarok hitelt érdemlően nem tudták igazolni Kedves Vezető iránti rajongásukat, elbuktak a lassan kötelezővé váló keresztény-hetero-fehér, turbófideszes vizsgán, vagy mi vaaan?

Nyugi! Mondom, leginkább magamnak

Nincs itt semmi baj. A kormány most momentán a hetero fehér keresztényeket védi meg.
Ez most a legfontosabb. Meg a józan ész. Meg az, hogy legyen pálesz, meg kerozin a repcsikben. Mert lassan kezdődik a strandszezon, meg a leértékelések is, és egyre nő a szent család is.

“Azok” meg valahogy majdcsak hazakerülnek.

megoszt

About Author

Comments (1)

  1. Egy rohadék szarházi vagy.

Comment here