Ha megmondod mikor, megmondom miben! – A csillagjegyed meghatározza erősségeidet

Az asztrológiában nem kell hinni, az vagy működik vagy nem. Állítólag mindannyiunk képességeit, erősségeit, gyengeségeit meghatározza, mikor születtünk. Érdemes rá odafigyelni, aztán ki-ki hasznosítsa belátása szerint.  Ha egy ajtó bezárul, rögtön mellette találsz egy másikat új lehetőségekkel, legalábbis így hiszik, akiknek fontosak a csillagjegyek.

Szakértők szerint az ember meghatározott feltételek között jön a világra. Elképzeléseket és elvárásokat hoz magával, olyan beleivódott jellegzetességeket, amelyeket a születési dátumuk alapján a ha horoszkópjuk rejthet.

A kosok szerelemre vágynak

A kosok energiája a szerelem körül forog, a karizmatikusságuknak köszönhetően sokakat szerelembe ejtenek. A Kosok kitartóak és elbűvölőek.

A bikák nagy ínyencek

Ők azok, akik megeszik a cseresznyét az ünnepi torta tetejéről, ők hozzá vannak szokva, hogy mindenből a legjobbat kapják az élet bármely területén. Legyen szó ételről, vagy szerelemről, házról egyszóval bármiről.

Az ikrek a legintellektuálisabbak

Az Ikrek a tudásukat alkalmazzák, sok olyan ismerősük van, akitől megkapják a számukra szükséges információkat, ezért úgy érzik, hogy úgy élnek, mint hal a vízben.

A rák a legérzékenyebb

A Rákok érzelmesek, bezárkóznak a saját világukba, ezért sokan úgy gondolják, hogy a rákok rideg, zárkózott emberek. A valóság pedig az, hogy ők nagyon érzékenyek, szentimentálisak és érzelmesek.

Egy hozzászólás itt: “Ha megmondod mikor, megmondom miben! – A csillagjegyed meghatározza erősségeidet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük