Jobb, ha tudja a kedves olvasó, hogy március idusán a Békemenet harcban leterítette a demokratikus hőzöngőket, küzdött és nem demonstrált. A fizetett turisták is katonák voltak abban a csatában, amit Európa és a hazai másként gondolkodók ellen vívtak. Mráz Ágostont minden elmagyarázott.
[mnky_ads id=”10551″]

A nyugodt erő túlmozgása

A választási kampány az utolsó szakaszába érkezett, a Fidesz “offenzívában van”, a kormánypártok megnyerték az utcai küzdelmet a kampányban, hiszen a március 15-i rendezvényeken a Békemeneten több százezren voltak, míg az ellenzék pár ezer embert tudott mozgósítani. Előnyös a kormánypártok szempontjából az a “nyugodt erő”, amelyet demonstrálni tudtak

– ezzel nyitott Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője az M1 aktuális csatornáján.
[mnky_ads id=”10552″]
A Fidesz-hívőket azzal nyugtatta, hogy azt is vizionálta, hogy amennyiben összeállnak az ellenzékiek, az csökkentheti a támogatottságukat:

….bár van lehetősége az ellenzéki összefogásnak, az valószínűtlen, hogy a választásokig hátralévő három hétben történne meg. Senki nem tudja biztosan, hogy ha összefognak, akkor többen szavaznak-e rájuk, éppen ezért nem fognak össze. Az is lehet, hogy az összefogás csökkentené a támogatottságukat.

Fidesz offenzíva

Azt is szájba rágni igyekezett, hogy azért találkozunk annyi országjárós videóval a Fidesz potentátok közösségi oldalán, hogy, ha nem is érezzük, de fontosak vagyunk nekik, elvegyülnek köztünk:

Ennek az offenzívának a része az országjárás és Orbán Viktor miniszterelnök folyamatos szereplése, mivel neki nagyobb a támogatottsága, mint a kormánypártoknak.

[mnky_ads id=”10553″]

Bayer Zsolték hétmérföldes csizmája – Országjárásba kezd az ECHO Sajtóklub – Nem bízzák a véletlenre

Lázár János orvosnál járt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét