Nagy bajban van a Fidesz, hiszen ismét sorosozik – már a nemzetbiztonsági ülésen is erre készül

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen – mondta keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János közölte: a kérdés ezért téma lesz a péntekre összehívott országgyűlési nemzetbiztonsági bizottsági ülésen is.

A kormány minden bajáról Soros tehet

„Szeretnénk tisztán látni, hogy pontosan mit lehet tudni Soros György újabb Magyarország-ellenes akciójáról” – fogalmazott, felelevenítve, hogy a hírek szerint a Várhelyi Olivér elleni támadások mögött a bevándorláspárti milliárdos áll.

A hírek szerint Soros személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy „megfúrja a magyar biztost” – fűzte hozzá.

Az idős magyar a bűnbak

Kijelentette: azért támadja Magyarországot, mert Magyarország a Soros-terv útjában áll, és a magyar emberek számos alakalommal nemet mondtak a bevándorlásra.

„Soroséknak az állt volna érdekében, hogy ne a bevándorlásellenes magyar kormány adja az Európai Unió bővítési biztosát, hiszen a bevándorláspártiaknak az az érdekük, hogy a Balkán ne legyen stabil, és a balkáni útvonalon szabadon érkezhessenek a migránsok tízezrei Európa belsejébe” – zárta szavait.

(Forrás: MTI)

megosztás

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük