Nagy Feró: … a támadás a sikertelenek lázadása. (…) Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak

Nagy Feró megjárta már az SZDSZ-t, a MIÉP-et, most éppen teljes testtel fideszes. Azt az elvet vallja, – per pillanat – hogy “Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök.” Ehhez nincs mit hozzátenni, a vuduzás sikeres volt.

A nemzet, aminek Ő a “csótánya”, vagyis: mi!

A 24.hu-nak adott interjút a zenész. Így magyarázta legutóbbi elhíresült ömlengését a magyar egészségügyről:

Amikor megtudtam, hogy a siófoki közkórházba megyek, először én is megijedtem. Csak azt mondogattam magamnak, majd túlélem valahogy. Ehhez képest mindenki állati kedves volt és baromi profin ment minden. (…) Az hogy minden rossz, egész egyszerűen nem igaz. Csak szerettem volna megosztani az általam tapasztalt pozitív dolgokat. Lehet, azt kellett volna írnom, hogy szörnyű volt és akkor mindenki megnyugodott volna.

Nagy Feró: Akik mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom

Az újságírói megjegyzésre, miszerint az esetben a Fidesz-funok mentek volna neki, laza természetességgel csak ennyit mondott:

Ők nem bántottak volna. Miért, ha ez a véleményem az egészségügyről, rögtön Fidesz-bérenc vagyok?

Feró látomása (?)….

A zenész szerint, ha valaki figyelemre méltó a magyar politikusi palettán Orbán mellett, az Schiffer András, akit annak ellenére tényezőnek tart, hogy jelenleg “visszavonult”. Vagy mégsem?

Dehogynem, a háttérben nagyon is az, biztosan tudom. Visszatér majd. Most csak egy időre kiszorították, épp azért, mert ha nem ért egyet azzal, hogy az egész egészségügy egy nagy szar, baja lesz belőle. Ő pedig nem hajlandó azt állítani, hogy minden, amit Orbán tesz, rossz. Ezt én is eljátszottam még 1991-ben, amikor ős-SZDSZ-esként bejelentettem, hogy kormánypárti vagyok.

Nagy Feró-kedvelők! – Szerintetek?

Beszélgetni tudni kell!

…azt gondolom, hogy az ellenzéknek nem az a dolga, hogy mindig mindenben ellentmondjon a kormánynak. Ehelyett beszélgetni, egyeztetni kéne.

Arra a felvetésre, miszerint a Fidesz hallani sem akar erről, az volt a válasza:

Csak szólok: kétharmaduk van. (…) A kétharmad sok mindenre feljogosítja őket, akár erre is.

Menekült-ügyben nála teljes az agymosás….

Teljes pontossággal mondta fel a Fidesz-propagandát arról, hogy miért nem veszi észre, hogy alig jön Magyarországra menedékkérő:

Ez csak azért nem történik meg, mert a kerítés miatt nem engedték be őket. (…) Az egykori gyarmattartó, imperialista országok, mint Franciaország vagy Anglia, pedig ne adjanak ide menekülteket és ne nemzetközösségezzenek, mert az nagyon cinikus.

Arról is meggyőződéssel mondott véleményt, hogy miért baromi klassz dolog, hogy Orbán liberálisból szélsőjobbos irányt vett:

Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök.

A korrupcióról – ami persze nem köthető a Fideszhez – is van elképzelése:

Ha van egy munkám, természetes, hogy a haveromat bízom meg vele! Ha együtt érettségiztünk, van közös múltunk, megbízom benne. Az nem korrupció.

A teljes interjút itt olvashatja.

 

 

 

Egy hozzászólás itt: “Nagy Feró: … a támadás a sikertelenek lázadása. (…) Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak

 • 2019.03.27 - 14:02
  Közvetlen hivatkozás

  “NF: …azt gondolom, hogy az ellenzéknek nem az a dolga, hogy mindig mindenben ellentmondjon a kormánynak. Ehelyett beszélgetni, egyeztetni kéne.
  Vk.: Arra a felvetésre, miszerint a Fidesz hallani sem akar erről, az volt a válasza:
  NF: Csak szólok: kétharmaduk van. (…) A kétharmad sok mindenre feljogosítja őket, akár erre is.”

  Tisztelt Csótány Úr!

  Visszaolvassa, hogy mekkora (politikai célzatú) logikai baromságokat mond néha, amikor éppen nem énekel?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük