beteghordó

A hatvani Albert Schweitzer Kórház beteghordó nélkül maradt – mindannyian felmondtak!

A hatvani Albert Schweitzer Kórház valamennyi betegszállítója felmondott, mert rengeteget kellett dolgozniuk nagyon alacsony bérért – számolt be róla az RTL Híradó. Itt hívjuk fel a figyelmet: a képviselők cirka annyival kapnak többet havonta márciustól, mint amennyi a fenti munkakör betöltőinek havi bére.

Rétvári szerint a migránsok miatt vacak Magyarországon az egészségügy, az oktatás és egyáltalán a “jólétünk”

A migráció az egészségügyre és az oktatásra is veszélyt jelent, valamint a jóléti állam alapjait is megrendíti – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

stop-

Egy, még itthon dolgozó nővér kitálal…..

Nap nem múlik el anélkül, hogy ne hallanánk a kormánypropagandát arról, hogy az egészségügy Magyarországon rendben van, csak a ballib hergelők terjesztenek mást. Mivel nincsenek tömegek az utcán, úgy tűnik, bejön az orbáni számítás, miszerint annyira együgyűek vagyunk a bekerített hazánkban, hogy elhisszük, ez a normális állapot.

oktatás

Hungarikum! Egy hónap alatt sikerült kiképezni a betegek állapotának rangsorolására alkalmas személyzetet!

Igazi sikertörténet a magyar egészségügy viharos egén, hogy a kormánynak sikerült röpke egy hónap alatt országosan sikerült olyan személyzetet kiképezni és munkába állítani, akik tévedhetetlenül meg tudják állapítani a kórházba érkező betegekről, hogy ki tartozik a nagyon sürgős, sürgős, vagy ráér kategóriába.

Most Popular Topics

Editor Picks